Melikşah Aydoğan
10 Numara!
- 31 Temmuz 2012
- 12.668
- 2.539
- 1.328
Gün içerisinden bahsediyorum gece vs onu bilmem bugün günlerden KAP net bir şekilde gelen bilgi bu gece girdim, bir tane en az duruma göre iki olabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Padişahım çok yaşaGün içerisinde bahsediyorum gece vs onu bilmem bugün günlerden KAP net bir şekilde gelen bilgi bu gece girdim, bir tane en az duruma göre iki olabilir.
Yav gelecek oyuncuyu 36 saat önce muhabirler yazıyorBakambu bittiyse bügün gelsin hemen insallah antremanlarda iyi calismistir
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İcardi ve Rashica hariç 3 olabilir miMelikşah renkdasimizi kusturmek amacında değilim ama takıma Okan hoca 3 transfer den bahsederken transferin basindayiz diyor 5-6 gün içinde 4-5 kap gelmesi pek hocanın anlattigiyla uyuşmuyor.
Görüşüne saygı duymakla beraber aynı goruste değilim.Bu sene çok macimiz kaliteli ayaklara ihtiyaç var.Mertens'in yerine oynamaz, Kerem-Zaniolo-Icardi-Alexisi taşıyabilecek bir orta saha yok.
Hiçbir mevkiye tam oturmuyor, sadece isimli diye istiyoruz.
Icardi'ye deli gibi para vermişken yedeğini nispeten uygun maaşlı almak mantıklı.
Ki bakambunun geçen sezonu gayet iyi geçmiş faideli olur net
Paredes Fener olur bence Lazio olmazsa 1 haftaya. Bizi bıktırıp ilgiyi kesince sözlü anlaşmayı TR’ye gelirsem şeklindeki kendince aklayıp oraya gider.Evet.
Alpay Abi isim noktasında işler çok değişiyor ama herkesten önce Bakambu ve Demirbay'ın bittiğini ifade etmiştim, Sanchez işi var malum Bakambu noktasında ama şuan Bakambu ve Kerem net. İcardi inşallah sorunsuz, Paredes işinde ilginç işler oluyor, iki farklı iddia mevcut netleşirse yazacağım, burası zaten 4 etti+1 sürpriz durum var şuan belirsiz.
![]()
Boey ve Nelson kesin kalıyor mu?İcardi ve Rashica hariç 3 olabilir miOnlar biraz iç transfer gibi.
![]()
Bakambu ve Kerem mi renkdas.Gün içerisinden bahsediyorum gece vs onu bilmem bugün günlerden KAP net bir şekilde gelen bilgi bu gece girdim, bir tane en az duruma göre iki olabilir.