- 26 Kasım 2012
- 185.577
- 258.173
- 5.998
4-5 Kap ha
Bu lezzet kaf dağında bile olsa gideriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burada ailevi bir hastalık meselesi var o yüzden izin veriliyor o mesele olmasa zaten adam geçen hafta gelmişti. Yani PSG zaten adamı artık kendi oyuncusu olarak bile görmüyor yüksek ihtimal. Yani keyfi kader kampa gelmeme gibi bir durum yok.Tamam işte etmediğine göre
Herhangi bir yerle anlaşmamış durumda ve idmana da gelmiyor
Dediğim gibi futbol teorisinde şaçma bir durum
sofyan amkarbata ne dersin?4-5 Kap ha
imkansızsofyan amkarbata ne dersin?
4-5 Kap ha
Romano dünyanın en iyi muhabiri evet bencede menajerlerle büyük bağlantısı var ve prim alıyordur transferlerden ama yine de bütün dünya transfer işinde herifin ağzına bakıyorRomano
Ertan
Yağız
bu üçü gibi menajerlerin etrafında dolananları sevemiyorum, bunlar muhabir evet ama antipatik ve gerektiğinde transferleri baltalayacak şekilde erken haber verip, gerektiğinde ise bitmiş transfer ile ilgili bağlantıları alıp 1-2 gün için de ilgileniyor, anlaştı, geldi şeklinde hype ile PR kasan tipler.
Haluk Yürekli, Gökhan Dinç bunlar en azından gerçekten emek veren insanlar, haber için koşturuyorlar.
Bayernin gündemindesofyan amkarbata ne dersin?
Bu nöbette kap şov olacağını belirtmiş idik4-5 Kap ha
Bu nöbette kap şov olacağını belirtmiş idik
Kerem , icardi , parades yada fred gibi sonuncuyu bilmiyorum yedek kaleci olabilir 4-5 kap'a tahminim bu yöndeBakambu hariç kimler geliyor.
Ligin başı zor hem elemeler hem de 4 maçın 3'ü deplasman 1 tek Trabzonspor iç sahada o yüzden olabildiğinde hızlı olup hazır girmeliyiz.bakambu ve demirbayı bildirip burak elmasın anholtu,boeyi ve cicaldauyu bildirdiği gibi uyutacaklar 1 ay daha
Bu sene tek korkum dursun özbekin daha önceki dönemleri gibi olmaz inşallahbakambu ve demirbayı bildirip burak elmasın anholtu,boeyi ve cicaldauyu bildirdiği gibi uyutacaklar 1 ay daha
Bütün kaplar bugün mü ?.Kerem , icardi , parades yada fred gibi sonuncuyu bilmiyorum yedek kaleci olabilir 4-5 kap'a tahminim bu yönde

Kerem Demirbay ile Bakambu'yu sen herkesten önce yazmadın ki. Muhabirler haber girdi bitmek üzere diye sen o zaman yazdın.Evet.
Alpay Abi isim noktasında işler çok değişiyor ama herkesten önce Bakambu ve Demirbay'ın bittiğini ifade etmiştim, Sanchez işi var malum Bakambu noktasında ama şuan Bakambu ve Kerem net. İcardi inşallah sorunsuz, Paredes işinde ilginç işler oluyor, iki farklı iddia mevcut netleşirse yazacağım, burası zaten 4 etti+1 sürpriz durum var şuan belirsiz.
![]()