- 25 Ocak 2010
- 53.463
- 39.130
- 3.923
HY
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
wanda kanser,icardi futbolu bırakır diyenlere bu müstehak bence.herkese hakettiği muameleSen neden böyle olumsuza döndün bizim konularda noldu yine?
Totem yapıyorSen neden böyle olumsuza döndün bizim konularda noldu yine?

Bence fazlasını atar. Son yıllarda gole en yakın orta alan oyuncularından biri. Sergio'nun o övdüğümüz ceza sahası koşularını fazlasıyla yapan bir isim. Bizimle adının anılacağı haziran başından belliydi. O sebeple yazmıştım ben de. Geç uyandı yutup tayfa.Garanti 12-13 golü var bizim ligde bu adamın.
Kendine gel buradan sahaya kadarwanda kanser,icardi futbolu bırakır diyenlere bu müstehak bence.herkese hakettiği muamele
Keşke olsa da buraya gelse ama pek sanmıyorum maalesef.Bence fazlasını atar. Son yıllarda gole en yakın orta alan oyuncularından biri. Sergio'nun o övdüğümüz ceza sahası koşularını fazlasıyla yapan bir isim. Bizimle adının anılacağı haziran başından belliydi. O sebeple yazmıştım ben de. Geç uyandı yutup tayfa.
wanda kanser,icardi futbolu bırakır diyenlere bu müstehak bence.herkese hakettiği muamele
Kendine gel buradan sahaya kadar
Demirbay?
Demirbay?