Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BAKAMBU...

Hakkınızı helal edin çok gizli bir operasyondu... Sağ gösterip soldan dünya yıldızını vurduk.. yalanlamak zorundaydım

Ulhvbiu.png
Ben ne ara 18 ban almisim merak ediyorum

Yerli oyuncu transferine karşı olsam da Kerem'in Bakasetas çizgisinde performans vereceğini düşünüyorum.Ne öldürür ne güldürür çizgisi.

Siz marka isim meraklısısınız diye kulüp bunca mali yükün altına girmek zorunda değil. Drogba-Burak muhabbetini yapmışsın da o dönemki kuru falan da yazıver öyle yapalım değerlendirmeyi. 10 katı fark var arada. Son sezonları bazında ne Alexis'i izlemişliğiniz var ne Bakambu'yu sırf etikete bakarak yorum yapıyorsunuz. Avrupa'da yenilgisiz gruptan çıkarken hangi topçularla yaptın bunu mesela? Demek ki ille de belli isimlerle olması gerekmiyormuş.
İsim meraklısı değilseniz o zaman burda Fred Parades İcardi niye bekliyoruz biz Galatasaray iz.Avrupa da başarıdan söz ediliyorsa gelecek oyuncu kalitesi belli düzeyde olması lazım.Bacambu başarısız olursa verilen 1.5 milyon Euro kar mı oluyor?Hücum hattını bir bütün olarak değerlendirmek lazım forvet oyuncuları da giren çıkanı aratmamasi lazım.Alexis Sanchezi de her oynadığı takımda izledim emin ol Marsilyayi izlemeyecek kadar futbol fukarası değilim.

Ank tam kolpaci zaten. 2-3 yil once baglantilari vardi, gorunen o ki su anda yok ve tamam sallamasyon üzerine işini döndürüyor.

Bakambuyu ilk duyuran haluklari, baskanin adami nevzati ve emekçi kardeşimiz terziyi diğerlerinden ayırabiliriz.
Ilk söyleyen spor gecesiydi digerlerinden sadece spor gecesini ayiralim derim

Sponsorlari da ilk spor gecesi söylemisti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt