- 26 Kasım 2012
- 185.577
- 258.173
- 5.998
Bakiyorum da senin nöbetinde kap gelecegi icin heycanli ve sevinclisin. Senin sevincli olmana sevindim ahbertim
Sağol heis Kaplar geldikçe burda zewkten 4 köşe olucez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bakiyorum da senin nöbetinde kap gelecegi icin heycanli ve sevinclisin. Senin sevincli olmana sevindim ahbertim
Bakın işte gsc'de böyle yorumlar yapılmalı ki bakambu gol krallığına yürüsün. BravoMostafa Mohammed kalsaydı daha iyiydi Bacambu dan devre arası göndermeye calisiriz Seferovic gibi.
O vakit H.C Transfer Nöbeti olarak revize edebiliriz nöbetin adiniSağol heis Kaplar geldikçe burda zewkten 4 köşe olucez
Bu ne ya takımın yarısı sakatlanmış.
bu doğru,Kerem gelirse 2ci defa tutturmuş olacak, 2 tanede karavana var 9+2 falanBakambu'yu ilk Melikşahtan duymadım
Demirbay'a ilk bitti diyen Meliksah idi
Doğruya doğru yanlışa yanlış
Buyuk basgan ali koc devreye girmedi mi halaDemirbayı aldık mı şimdi
ben ilk 11 sandımBu ne ya takımın yarısı sakatlanmış.
9+2 için iki kaynaktan bilgi aldım biri Ağustos bekleniyor demişti daha önce ifade etmiştim diğeri de TFF toplantısını ve fikstür ertelemeyi işaret etmişti, konuşulduğu ifade ediliyor ancak siyasetten mi izin çıkmadı yada yıldız noktasında mı bir gelişme olacak bilemiyorum. Kusuruma bakmayın.Şu 9+2 olayı nedir? Kendi fikrin miydi?
Bakın işte böyle yorumlar olmalı ki başarısız olduğunda kral ilan ettiğiniz adamin yerine kaliteli oyuncular alınması gerektiği anlaşılsın.Bakın işte gsc'de böyle yorumlar yapılmalı ki bakambu gol krallığına yürüsün. Bravo
United diye duydum ama sen daha iyi bilirsin tabi kolpano beyBayernin gündeminde
Fred ?Bakambu ve Demirbaydan sonra 30+ adam ALINMAMALIDIR
mertens, sergiodan tempolu herifBence Sergio bu sene 10 no da oynayacak. Özellikle avrupa maçlarında
...... Torreira.....
Sergio..... Kerem
Şeklinde hücuma en yakın Sergio olabilir