Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav bu işin hesabı kitabı var böyle diyince biz Galatasarayız diyorlar biz bilmiyormuşuz gibi.

Ben Bakambu yerine Michail Antonio istemez miyim ? Ama olmuyor kardeşim olabilecek şeyin en üstünü isteyeceksin.

Ayrıca Ağustos'ta fırsat çıkabilir ama temmuzun ortasındayız kolay mı bu işler ?
Antonio gelip yedek mi bekleyecek. ilk 11 için ben de her zaman alabileceğimiz en üst düzey oyuncuların alınmasından yanayım ama yedek transferleri için iş yapacak ve yedek kalmayı problem etmeyecek mantıklı hamleler gerek

azıcık aşım kaygısız başım misali berkan,midsö yeter kanka🥰 hem fred cezalı olmaz hiç,torreirada sakatlanmaz 3 kulvarda.oliveira eli gotunde gezmez hiç.mertens de 37 oldu ama olsun,gruptan lider cıkacagız kanka.olmadı avrupa ligine kalır uefa kupasını alırız kanka🥳

Antonio gelip yedek mi bekleyecek. ilk 11 için ben de her zaman alabileceğimiz en üst düzey oyuncuların alınmasından yanayım ama yedek transferleri için iş yapacak ve yedek kalmayı problem etmeyecek mantıklı hamleler gerek
E tabiki dostum işte demek istediğim bu.

Benim hayal dünyamda para sıkıntısı olmasın Antonio gelsin yedekte sorun çıkarmasın yeri geldiğinde İcardi ile beraber oynasın , ama ne diyorum benim hayal dünyam işte.

Benim hayal dünyam yüzünden yönetime sallamam ne kadar doğru olur ? Burdaki renktasların bi kısmında bu sorun var olmayacak şeyler banane olsun biz Gassarayız diyo.

kaliteli ve adı olan oyuncuya veto.basaksehirden cicaldau ile berkay özcanı takas yapak kanka🥰

Kaplan belgeseli çıktı mı ?
IMG_7602.webp

Böyle bekliyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt