Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.827
- 23.375
- 3.723
Bonucci faal futbolcular arasında en sevdiğim 3 stoperden biri.
Ama gelmez bence.
Ama gelmez bence.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keremin yine bi Cornettosu bilemedin bi Noggerı var yavhalil meybuz
angelino magnum
kerem meybuz
bakambu meybuz
Onu devre arasinda yaptık zaniolo'yu aldık.
Biz bu çocuğa 15 milyon verdik
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ya arkadaşım kahvehane ağzı felan gerek yok bu tür laflara herkesin yorumu kendine burda sert konusunca haklı olmuyorsun.Gidersin scout transferi yaparsın o zaman takım içi denge bozulmaz.Ayrica İcardi 10 milyon Euro alacak gelince hadi yakın alsın o zaman takım içi dengeye noldu.Finansal fair olay olayini bizde biliyoruz onun için oyuncu alıp satacaksin Nellson Boey Kerem Barış bugün para ediyorsa zamanında yapılan yatırım sayesinde ediyor.Mustafa Mohammed 25 yasinda Nantes a zarar etmeden sattın sonuçta finansal durumu düşünürsek bugün 32 yaşında adam da alınmamalı.Kim bekliyor Paredes'i Fred'i ? İzlemediğim topçu hakkında ne fikir beyan ederim ne de transferini beklerim. Paredes'i de dünya kupasında izleyip zerre beğenmedim. Biz Galatasarayız falan geçelim bu işleri. Bu kafa yüzünden yıllarca ffp ensemizde boza pişirdi. Kaç transfer sezonu bonservisle adam alamadık ne anlatıyorsun sen ya? Bu kahvehane ağzını bırakın. Giren çıkanı aratmayacaksa kimi nasıl yedek bırakacaksın? Takımın içinde huzuru nasıl sağlayacaksın? Futbol takımları askeri birlik gibidir, dolayısıyla hiyerarşi olmak zorunda. Marsilya taraftarı değilsem, Marsilya Galatasaray ile oynamıyorsa asla oturup Marsilya izlemem. Bunun futbol fukaralığı ile ilgisi yok zira benim vaktim kıymetli.
keremi hiç izlemedim ama niyeyse bok gibi performans verecek gibi hissediyorum
10 oynarmı heis?Crystal Palace, Fenerbahçe ve Suudi kulüpleri başta olmak üzere, Wilfried Zaha ile kontak kuran tüm takımlar, Fildişili oyuncunun süreci uzatmasından, sık sık taleplerinin değişmesinden ve kararını bir türlü tam olarak net bir şekilde verememesinden ötürü ciddi şekilde rahatsız.
bizi beklior arslan
alalım iştea
10 oynarmı heis?

Bakambu ve kerem icin degildir umarim. Yoksa keline şaplatirim
Bakambu ve kerem icin degildir umarim. Yoksa keline şaplatirim