Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.827
- 23.375
- 3.723
Şturm maçı morelimi bozdu
Belalımız herifer yauv salmıyorlar bizi hiç 2000'den beri.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şturm maçı morelimi bozdu
Sert bir giriş oldu rts. Az yavaş ol yavS*ks kaseti izlemek istiyoruz
Halilden olsa olsa maksimum buz parmak olurhalil meybuz
angelino magnum
kerem meybuz
bakambu meybuz
Fred ne
Burhan'ın tweet pek Kerem-Bakambu için değil gibi gözüküyor az sonra dumanın kaynağı belli olur.
Adam Şampiyonlar liginde oynamak istiyorum diyor, alenen bizi işaret ediyor.Crystal Palace, Fenerbahçe ve Suudi kulüpleri başta olmak üzere, Wilfried Zaha ile kontak kuran tüm takımlar, Fildişili oyuncunun süreci uzatmasından, sık sık taleplerinin değişmesinden ve kararını bir türlü tam olarak net bir şekilde verememesinden ötürü ciddi şekilde rahatsız.
bizi beklior arslan
alalım iştea
Nedeni bir önceki sayfada açıkladım reis.Burhan'ın tweeti Kerem-Bakambu için değil gibi gözüküyor az sonra dumanın kaynağı belli olur.
Ekli dosyayı görüntüle 210930
Sabah uyanınca ben
Hemende objektif takil. Biraz Gsli ol be adammAngelino
Tadic
Orsic
Şuana kadar yapılan en iyi transferler
ŞL de gelenden geçenden 5 yiyip bize 3 atmışlardı. Tabii o maçta hakemi de es geçmemek lazım. Kim Milton Nielssen’di yanlış hatırlamıyorsam.Belalımız herifer yauv salmıyorlar bizi hiç 2000'den beri.
Kel yerlerim var diyelimkel misin renktaş
Febe ve jeke bana 20m teklif ettiginde ben Gs ile 8milyona imza attigim icin havalara ucuyordum. Kerem metin demirbay oktayGüzel iki detay haber daha vereyim.
-Bakambu ve Kerem Demirbay ile ön protokol imzalandı.
-Bu aşamada Kerem Demirbay için devreye her iki kuş takımı da girdi ancak Kerem Galatasaray ile anlaştığını ifade etti ve görüşmedi.
Bilginize...
Burda beğenmezlerGs tv de Beşiktaş ile maçımızın tekrarı var. Rashica elzem,kesinlikle kadroda olmalı. Bir rakip kalede bir defansta. Kaçıramayız bu adamı.