Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.656
- 109.483
- 4.878
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalan 15 Eylülden önce tüm transferlerin biteceği haberi geldi.Galatasaray 7 Eylül'e kadar transferlerini bitirecek. (@Umut Işık)
Kerem için neyin yangını yapılıyor ki gene sallamaya devam ?.
Kim ki onlar renkdas hemen ayiklayalim
Galiba bendende sikayetcisin öyle anladım. Canın sağ olsunİsim verince tepemize biniyorlar. Herkesten ricam, sakin ve aklı başında yazmamız.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Bu Kerem demirbay bentancur gibi mi
Şaka bir yana hoşgeldin hemşehrim
Canın sağolsun severdim seni neden böyle oldu

Kadir Çetinçalı: "Kerem için bitti, oldu, Bakambu ile aynı uçağa koyuyorlar yazanlar dolu ama şu an da sosyal medyanın aksine şunu söyleyebilirim henüz Leverkusen ile anlaşılmış değil belki bir kaç gün daha sürebilir."
Bilal kısanın biraz hızlısı olduğu söyleniyorBu Kerem demirbay bentancur gibi mi
Söz artık öyle uçuk yorumlarda yok yeter ki sal beni dayımTrolü bıraktırdım, uçuk yorum yazmayı da bıraktıracağım. Sadece aklı başında, mantıklı ve tartışmaya seviye atlatacak postlar attıracağım sana
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

icardi için de henüz bitmedi diyordun 2 gün geriden geliyor dedelerKadir Çetinçalı: "Kerem için bitti, oldu, Bakambu ile aynı uçağa koyuyorlar yazanlar dolu ama şu an da sosyal medyanın aksine şunu söyleyebilirim henüz Leverkusen ile anlaşılmış değil belki bir kaç gün daha sürebilir."
malum espri hea mapusta ne getireyim istersin renktaş.
Hakan Çalhanoğlu'na yakın diyor statslar , görselden ziyade istatistiklere güvenecek olursak.Bu Kerem demirbay bentancur gibi mi
İyi şutörse baya faydalı olur yaw. Yıllardır takımda sut çekmeyi bilen topçu yokBilal kısanın biraz hızlısı olduğu söyleniyor