Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 17.364
- 10.225
- 1.688
bakalım kaderine razı mı olacak yoksa burhancan gibi kuyrugu dik tutmaya mı calısacakMelik şahtı şahbaz oldu diyebilir miyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bakalım kaderine razı mı olacak yoksa burhancan gibi kuyrugu dik tutmaya mı calısacakMelik şahtı şahbaz oldu diyebilir miyiz
şimdi daha iyisin inşallah balımSaol bende iyiyim pazartesi usuttum. Eve zor geldim neyseki duzeldim. Vücudum bitkindi.
Ne diyecek yanlışlıkla takvimden bir yaprak fazla yırtmışım mı diyecekbakalım kaderine razı mı olacak yoksa burhancan gibi kuyrugu dik tutmaya mı calısacak
Nasil ya.Galiba cüzdan boş. 1 aydır leverkusenin 3m istegini 2.5mye indirmeye calisiyoruz. Onumuze kerem piyangosu cikmis cingene pazarligi yapiyoruz. Gerilmeye basladim. Bjk veya ali devreye girip 5 dkda alsinlar da rahatlayalim.
transfer surecinin cilvelerinden bahseder diye tahmin ediyorumNe diyecek yanlışlıkla takvimden bir yaprak fazla yırtmışım mı diyecek
Patlayalı çok oldu, gelse şimdiye gelirdi açıklamaMeliksahin patlamasina son 2h 14m
Bir nanelimon bir c vitaminiyle kendime geldim canım. Kendine dikkat etşimdi daha iyisin inşallah balım
Genede 00 a kadar zaman verelim. Patlayinca adminlerden ricam banlanmasiPatlayalı çok oldu, gelse şimdiye gelirdi açıklama
Bir dembele kolpası patlatta biraz serinleyelim bu sıcak havalarda bu kolpayla.Son dakika
Transferde bariyer devreye girdi.
Son dakika
Transferde bariyer devreye girdi.
Bana özelden yazdığın isim gelirse efsane olur.Bakambuylan kerem bekletiliyor hedefler daha buyuk.
göremedi nelsson u brezilya karşısında