Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahbap Yağız'ın Galatasaraylılarla yaptığı Twitter space yayınını dinledin mi bilmiyorum ama o herifin kesinlikle paylaşılmaması gerekiyor hiçbir şekilde. Herif 5 yıldızı savunuyor direkt. Kanal sahipleri Florya'ya peşkeş diyor. Bjk mubabirleri sercan dikme icardi'nin parasına laf atıyor. Angelino'yu aldığımız saatlerde 5 yıldızlı fb logosuyla istanbul'un sefiri caner erkin diye paylaşım yaptılar.

yaw
ben yağız niye yasak mı diom ya, bu herif yasak da redondo gibi elemanlar niye serbes diyorum. ondan bağımsız olarak o tiplerin duyumları niye sayfaları rehin alıor diyorum. eğer fblinin duyumu buraya taşınacaksa bari yağız gibi güvenilir bi tipin duyumu olsun ki boşa sohbet yapılmasın. örn geçen aygün diye bi herif zahayı fb aldı dedi, baksan kesin 5 yıldızcı bilmemneci flndır. kaç sayfa bunun üzerinden chat. ama o tip serbest misal. bu yağızdada milleti mıhlıycak kdr hassasiyet oluşturcak bi durum olduğunu sanmıom.

Galiba cüzdan boş. 1 aydır leverkusenin 3m istegini 2.5mye indirmeye calisiyoruz. Onumuze kerem piyangosu cikmis cingene pazarligi yapiyoruz. Gerilmeye basladim. Bjk veya ali devreye girip 5 dkda alsinlar da rahatlayalim.
"1-2 bölge için çalışmalarımız sürüyor. 25 Temmuz'da ön eleme maçımız var. Ancak transferin daha başı. Pazarda fiyatlar yüksek. Suudi Arabistan durumu var. Türkiye'de yayın gelirleri düştü, eridi. Başkan, yönetim ve Erden Bey muhteşem şekilde çalışıyor. Bütçe oluşturmaya çalışıyorlar. Transfer yapmak kolay değil.''

Dün Okan Buruk bu konu ile ilgili biraz dem vurmuştu.

Şahsi düşüncem bu hafta böyle geçer önümüzdeki hafta hareketlilik başlar

Şahsi görüşüm transfer çalımı Gedson değil Zaic'tir.Menejeri İstanbul 'a geldi demişti yasaklı kaynak.Okan Hoca 'nin orta saha profiline daha uygun, rakip ceza sahasına daha çok giren ve skor katkısı yapan bir oyuncu.Herhalukarda dünyaca tanınmış bir orta saha daha alırız ama Zaic 'te bonservisi elinde olduğu için kulübü mali açıdan zorlamaz.

Bakambu ve Keremle anlaşılmış ama küçük bir sorun var klüplerinin bundan haberi yok :d Biten transfer falan yok yani ortada.

Şahsi görüşüm transfer çalımı Gedson değil Zaic'tir.Menejeri İstanbul 'a geldi demişti yasaklı kaynak.Okan Hoca 'nin orta saha profiline daha uygun, rakip ceza sahasına daha çok giren ve skor katkısı yapan bir oyuncu.Herhalukarda dünyaca tanınmış bir orta saha daha alırız ama Zaic 'te bonservisi elinde olduğu için kulübü mali açıdan zorlamaz.
Ben zaice olumluyum feneri bir kaç maç ipten aldı kötü topçu değil fenerin bitirdiği adamlardan

Bu arada melikşah renktaş bir kez daha kap gelecek demişti bir şey gelmemişti bugün de gelmezse bu 2. ediyor.

Zajc transfer çalımı denecek kadar topçu değil bence

yaw
ben yağız niye yasak mı diom ya, bu herif yasak da redondo gibi elemanlar niye serbes diyorum. ondan bağımsız olarak o tiplerin duyumları niye sayfaları rehin alıor diyorum. eğer fblinin duyumu buraya taşınacaksa bari yağız gibi güvenilir bi tipin duyumu olsun ki boşa sohbet yapılmasın. örn geçen aygün diye bi herif zahayı fb aldı dedi, baksan kesin 5 yıldızcı bilmemneci flndır. kaç sayfa bunun üzerinden chat. ama o tip serbest misal. bu yağızdada milleti mıhlıycak kdr hassasiyet oluşturcak bi durum olduğunu sanmıom.
Redondo'yu da Hakan atmıştır kesin. Hakan boş adamları atmayı bıraksın komple. Aygün de fbnin eyüp yıldızı onu kim ciddiye almış? Bunlar da paylaşılmasın tabii ki ama paylaşan azdır kolpacı oldukları için. Ondan gözden kaçıyor.

Yağız bayağı sinsi çalışıyor. Okan Buruk'un da açıklamalarını kırpıp paylaşıyordu sezon içerisinde. Katılamayacağım o yüzden. Bayağı hassas davranılmalı o herif hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt