Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
meliksaha kendini heba etme dedik,anlatamadık.şimdi ele gune karsı yapayalnız kaldıFutbolcu transfer konuları dünyadaki en dinamik işlerden biridir herhalde. Bu yüzden duyum işlerine ben fazla güvenmiyorum açıkçası.
Bitti denilen bir transfer bir anda başkası araya girdiği için veya bir bit yeniği çıktığı için çıkmaza girebilir. Sırf buz yüzden "X oyuncu Y takımda" gibi duyumlara o kadar önem yüklemiyorum.
Not: bu yazdıklarım Melikşah'ın durumlarından ziyade genel düşüncelerimdir.
Transfer normal bir transfer değil ki renkdaş, adam daha yeni transfer oldu orada bize geliyor.Bakambu böyle transferi olay olacak her gün anlaşılacak bir transfer değil yahu bakambu GS de haberi çıkar bir kaç saat içinde açıklanır raconu budur bu seviye transferin bu nedir arkadaş
Okuyamadım durumumuz yoktu gardaş.Hocam siz hiç okumuyor musunuz forumu ? paylaşılan şeyleri tekrar tekrar paylaşıyosunuz
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ilgilenmiyorumMelikşahın ipini kim çekecek ben oyumu sergenden yana kullanıyorum
Kap yarın gelirse bilmiş sayarmıyız yoksa idam mı ederiz?sergen kazandı
Melikşah 1 saat sonra banMelikşak gene bildi.
Yinede yakupta büyük bir sallama üstadır reis.Dervişoğlu rtaş
Senin ağırlık kaldırma işi noldu Sergy.meliksaha kendini heba etme dedik,anlatamadık.şimdi ele gune karsı yapayalnız kaldı
kolpacıyı kolpacıya kırdıralım diyorsunMelikşahın ipini kim çekecek ben oyumu sergenden yana kullanıyorum