Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.679
- 20.238
- 2.193
Ulan kaç gündür soracağım unutuyorum Sıddık nerede yaw ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dışarda acayip bir rüzgar başladı korkmaya başladım
bırakın yeni konuyu ben acayım,kötü haberler gelirse 1 hafta ceza verin
son gelen bılgılere gore nobet sayfa sayısı 1000 e cıkmıs
Planlamayı yapan Federasyon temsilcisinin açıklamasını görünce zaten ayarlanmış bir fikstür olduğunu herkes görüyor.Burada kura ile FB yerine BJK,biz yerine TS çıkabilir.Bu planlamada başkası çıkmıyor zaten.Kimse de sormuyor arkadaş sen neye göre GS-TS bir grup,FB-BJK bir grup, diğer 3 İstanbul takımı bi grup, başka 2 İstanbul takımı ayrı bir grup vs.Tek adil nokta 10 Anadolu takımının aynı grupta olması idi.Sen bilgisayar programına öğretmene ders programı yapar gibi bu ön şartları koyup kura çektirirsen oradan da hep aynı fikstür çıkar.Programa göre bizim 2. hafta TS ile oynayacağimiz kuralardan önce kesin,kura ile içerde -disarda değişti sadece.Normal şekilde yapsalar daha güzel olacak halbuki, bu kadar ince hesaplara gerek yok,ha biz geçen sezon nasıl yaptıysak bu sene daha kolay yaparız ama marka değeri işte ta buralardan başlıyor.HY: "2012'de Galatasaray'ın Kadıköy'de kupa kaldırma olayının rövanşını istiyorlar 2 senedir, son haftalardaki maçı Galatasaray'ın stadına ayarlıyorlar. Kimse bana bunun plansız olduğuna i-nan-dı-ra-maz. İnanmıyorum."