Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten bizde çalisiyorFatih Demireli de iyi bir Galatasaraylı
Nerde gelmiş reyis
Kolpsah out kolpizci inahmet denizcinin banı acılması gundemde
Bizim calistigimiz yerde bi nijeryali var 2 hafta ayni yemegi yedi!!hep aynı seyleri söylemektende bıkmıyolar,ben 2 gun üst üste aynı yemegi yiyemiyorum
kızkardeşi de ya tatilde ya da eski tatilden cıbıl cıbıl pozlar paylastı.şimdi de bi arkadaşı ile mutlu poz paylastı,sonra yedigi yemegi paylastı.icardi coming benceSonuçlar yarın çıkacakmış ama süreç olumluya döndü dedi Haluk Yürekli.
renktaşbu gedson olayına her ne kadar inanmasam da ortalık saatlerdir gedson diye yıkılırken hiç bir gs muhabiri direkt isim vererek gedson gündemde değil demedi. haluklar da yayında gedson haberleri yalan demediler sanırım. delinin biri kuyuya taş atmış falan dediler
SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
8jk nın nerden para bulduysa aldıgı fenerli ve GSliların aylardır övdügü beko dan daha iyi stoper
yengenin meseleyide bana bırakın,her dk takipteyim onları.allah muhafaza hasta olsa bile bu süreci beraber atlatacagız.ben ve yegenim kanser atlattık.