Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Duyum salan da hep tatile gidip geliypr. Hoş geldin abi icardi uçağı indi bizde onu konuşuyorduk. Dedin ya 15:30 da kalktı 19:00 da indi
Bak kalktı diye bir mesajım yok Sametcim lütfen. Yazdıklarım halen duruyor. Planlaması yapılması ile kalkması aynı değil. Paristen bu hafta için özel uçak ayarlandı. Sorduğum kişi Icardi için dedi. Umarım o uçak gelecek ve bende bilgisini paylaşacağım burada.

yo olabilirde.kucuk bi sıkıntıydı belki,üzerine tatil eklediler.wandanın durumu ciddi olsa bugun kozmetik ürünlerinin niye reklamını yapsın kendi instasından?ki wanda kometik diye hesabı var,ordan yaptırırdı paylasımları asistanına...hastalık inzivaya cektirir insanı.para hırsı vermez

Diyorum ya.. Zaten disiplin problemi olan bir isim Icardi, rahat adam. Elestirebiliriz belki ama bu da boyle bir adam. Zaten o yuzden bize kadar dustugunu gormemek hata olur bu klasda (dogal yetenek ve sezgi gucu) bir ismin. Yani isi biraz mubalagaya vurup hem sansasyon hemde tatili uzatma ne bileyim... Diyorum ya umarim boyledir, saglik problemi ufak bir konu ile kapanir cunku takimda bu durumu tolere edilebilecek tek isim. Gecmiste, Sneijder, Hagi vs.. de oldugu gibi. Cunku sacma yaf.. Gelir burda da yaparsin, Erden Timur/Baskan net demistir gel burada ilgilenelim diye. Arjantin ne yaf :)

Artık bir kaç transfer açıklansa iyi olur herkes adam alıyor biz bir net kişi aldık kiralıklar belli değil

Bak kalktı diye bir mesajım yok Sametcim lütfen. Yazdıklarım halen duruyor. Planlaması yapılması ile kalkması aynı değil. Paristen bu hafta için özel uçak ayarlandı. Sorduğum kişi Icardi için dedi. Umarım o uçak gelecek ve bende bilgisini paylaşacağım burada.
Şimdi tekrar okudum. Haklısın abi kusura bakma hayırlısıyla bakalım inşallah.

Yedek golcümüz. Genç birisini daha çok isterdim lakin İcardi arkasına tecrübeli golcü de mantıklı. Bakambu profil olarak doğru bir profil. Hızlı, bitiriciliği iyi, arkadaşlarına alan açmada iyi, ceza sahası koşuları da iyi o yüzden faydalı olacaktır.

Kerem Demirbay, Midtsjö'de hiç olmayan ve Berkan'da az olan oyun kurma, teknik kapasite ve uzaktan şut özelliği mevcut. Asıl önemli farkı doğru pozisyon almada yaratacak, Midtsjö'de bu hiç yok. Bizim ligimizde kaliteli oyuncuların Torreira gibi doğru pozisyon alma ile ciddi fark yarattığını görüyoruz.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şunu anladım alacağımız oyuncu genç değilse, kariyerinde 5 büyük ligden biri olmalı

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İyi geceler arkadaşlar,

Bir gecikme söz konusu, bugün itibariyle KAP noktasında yanıldık, ben sözlerimin arkasındayım, verilecek cezaya da razıyım, biraz gecikme olacak ve bugün gün içerisinde bekliyorum, sizin için ne ifade eder etmez size bırakıyorum, hiçbir zaman prim vs peşinde olmadım, yine öyle. Hep detaya kadar vermeye çalıştım , yıllık maaş, sözleşme süresi, profilim açık talep üzerine, yine geriye dönük bakabilirsiniz, birçok noktada yanılmadık tabi yanıldıklarımız da oldu. Kaynağını dahi Twitter space'de ifade eden biri oldum, özelden sizleri cevapsız bırakmamaya çalıştım. Yanıldım üzgünüm...
doğru mu

İyi geceler arkadaşlar,

Bir gecikme söz konusu, bugün itibariyle KAP noktasında yanıldık, ben sözlerimin arkasındayım, verilecek cezaya da razıyım, biraz gecikme olacak ve bugün gün içerisinde bekliyorum, sizin için ne ifade eder etmez size bırakıyorum, hiçbir zaman prim vs peşinde olmadım, yine öyle. Hep detaya kadar vermeye çalıştım , yıllık maaş, sözleşme süresi, profilim açık talep üzerine, yine geriye dönük bakabilirsiniz, birçok noktada yanılmadık tabi yanıldıklarımız da oldu. Kaynağını dahi Twitter space'de ifade eden biri oldum, özelden sizleri cevapsız bırakmamaya çalıştım. Yanıldım üzgünüm...

Sorun yok yaf... Takiliyoruz iste eglence oluyor. Art niyetli olmadigini biliyoruz canini sikma...

S.. et..simdi sen de, eee ne zaman geliyor transferler ? (Anadolu insani modu)

Gedsonu nasıl alacaksın mesela bi anlatsana bjk ile nasıl anlaşacaksın orasını da bi anlat
ben gedson Galatasaray'da mı dedim. zaten ilk cümlemde inanmadığımı söyledim. onun haricinde haber çıktığından beri 50 tane şey yazıldı. yok 15 milyonun üzerinde teklifte karar benfica'nın falan filan. sözleşme detaylarını kulüpler ve oyuncunun menajeri haricinde kimsenin bildiğini düşünmüyorum.

onun haricinde dediğim gibi bütün sosyal medya gedson'u konuşuyor ama bir tane muhabir yetkili birini arayıp sormadı mı yalanlama geçmek için. biri yazardı twitter'dan şuana kadar. bu tuhafıma gitti sadece

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt