Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyon kadroyu korumakta bir başarıdır. Raşit ve Icardi gelse zaten taraftar rahatlayacak. Sonra sıra upgrade etmede. Mertens ve Sergio'nun pozisyonlarına birer üst adam alınıp bir de yedek forvet iş bitiyor.

icardi ve rashica gelsin torreira takıma dönsün rahatlarız

ulu rashica ve icardi çok mühim çok

Paredes denen herifi ta en başından beri gözüm tutmamıştı.

O da yaptı ya 20 milyon Euro kadar hem de

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu bir tercih idi böyle yapacaksa fedakarlık yapmış olmuyor zaten 20 milyon daha fazla kazanmak istiyorsa varsa öyle bir teklif oraya gidebilirdi buraya emin olmadığımız teklife göre daha ucuza geliyor diye o zaman kafasına göre maça da çıkmasın sonuçta 20 milyon bıraktı, sonu yok bu işin.
Bu tür test sonuçları 2 günde çıkmaz geçen gün bi yakınım endoskopi oldu 2 hafta da çıktı sonuçları mesela covid testi değil ki bu 2 günde çıksın
Bilmiyorum o yüzden iddia etmek istemem ama zengin insanlar bunlar sonuçta bizim gibi sıra kayıt kuyut işi yok minumum süre ne ise onda çıkar sanıyorum şu an bir doktor cevaplasa daha doğru olur en uzun sürebilecek test ve sonuç öğrenme aşaması parası olana ne kadar sürer acaba

F1dxd9hWAAI10O_

Orta sahamizin zayıf olduğunu düşünüyorum mevcut haliyle.. Geçen yıl en büyük artimiz rakipler mertens ve oliveirayi epey bir süre çözemedi bunun ekmeğini yedik son düzlükte de Toreira-Kerem-İcardi efsane oynayınca geldi şampiyonluk .
Bu sezon sergio-mertens devamli 11 oynarsa çöküş seneleri olur bu 2 mevkiiye sağlam 11 oyuncuları çekmek şart..

Ulu rashica gelirse zanioyu nerede oynatmayı düşünürsün knk
Mertens yedeğe düşer, Rashica ile Zaniolo aynı anda oynar. Yer değişerek oynarlar. Geçen sezon Rashica'nın bazı maçlarda forvet arkasında başlayıp oyunu tutmak gerektiğinde sağ kanada geçmesi gibi. Tekrar baktım şimdi hatta içerdeki Kasımpaşa maçı Zaniolo'ya asisti var, Konya deplasmanında da merkezden ceza sahasına dalıp golü var. Rashica gelsin yeter ki her türlü çatır çatır oynar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt