- 30 Kasım 2008
- 9.537
- 3.774
- 428
kerem demirbay, icardi ve bakambu'yu bekliyoruz...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Semih geçmişte sergen ile aranızda bir sıkıntı mı oldu ne zaman görsem atışıyorsunuz.Ne diyon sen oglum seni tukurugumle bogarim interntteki hamlelerine dikkat etmis.Tovbe Tovbe .
2 yıla kalmaz bir Avrupa kupası alırsak, bunu yaparken de ,yenilgilerde hırsından çılgına dönüp,hakemlere, bizim oyunculara her maç fırça çekerse olur gibi2 yıla kalmaz herkes şu sorunun cevabını arayacak Hagi mi Icardi mi ( alex çünkü hagi alexi havada karada düdükler) ve bu sorunun cevabı içi Türk futbol tarihinin en iyi yabancısı kim diye onlarca anket açılmasına neden olacak
kokunu alırsa gelebilir zurhanım.580 km mesafe var arada. buraya kadar gelmez herhalde
Kondisyonu ve fizik durumu iyi. Direkt olarak 11 çıkabilir
benlik bi durum yok,herif ben forumda değilken bile kendi hakaretler ediyo bana.dısardayken gördüm yazdıgını.ben kimseye bulasmadım burda bu arkadaş gibi.bende çiçek verecek değilim kendisine,2 çift laf ettik diye beni de suclu bulmayın lütfenUzatırsanız ikinizi de konudan atarım, özelden devam ediniz
sana mı soracagım ne yazacagımı?transfer haberi yokken geyik yapmayı sana mı soracagız?sürekli alıntı yapıp hakaretler ediyosun.bu işin sonu iyi bi yere varmaz.çeneni kapat artık.netteki hamlelerine dikkat et derler ya bende sana bunu diyorum.yeter artık.asabımı bozma benim
Yerba Mate?Benim iş yerinde arjantin kız vardı o da zirt pirt mate denen şeyi içerdi
Bu adam beni top edecek 35im den sonra
Feramuz olsa çoktan yeni nöbete geçmiştik. Bu arada feramuz'a noldu mıhlandı mı ?Hadi biraz hızlandırın nöbeti de gece yarısından önce yenisine geçelim
benim sorunum yok.bende engell kendisi,forumu dısarıdan takip ettiğimde sürekli hakaret eder durur bana,nedensiz.yazdıklarınada güler burdakiler.bişey demedikce artık bişey yap dedirtyo insanaSemih geçmişte sergen ile aranızda bir sıkıntı mı oldu ne zaman görsem atışıyorsunuz.![]()