Serdar Ünsal
Berlin Panteri
- 14 Temmuz 2017
- 44.237
- 34.162
- 2.478
Cumartesi veya pazar gelsinde havalanina giden yollar tikansin. Taraftarlar akin akin gitsin karsilamayaHafta sonuna gelir icardi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cumartesi veya pazar gelsinde havalanina giden yollar tikansin. Taraftarlar akin akin gitsin karsilamayaHafta sonuna gelir icardi
Sıfır şaka bu arada
Fredi unutmuşsun zaich yerine fred olur artı da bir fırsat dünya yıldızı gibi olurIcardi
Bakambu
Rashica
Kerem
Zaich
Ceza yedirdi bana bi kere.Sacmalayan o ama.cezayi yiyen ben oldum.neyse konuyu uzatmayim yarin hareketli gecicek gibi gorunuyo ceza yemek istememSemih geçmişte sergen ile aranızda bir sıkıntı mı oldu ne zaman görsem atışıyorsunuz.![]()
1 ila 5 Ağustos arası gelir IcardimizCumartesi veya pazar gelsinde havalanina giden yollar tikansin. Taraftarlar akin akin gitsin karsilamaya
Bence gelir rdaş gelmicek olsa o fotoyu atmazlardı dahaCumartesi veya pazar gelsinde havalanina giden yollar tikansin. Taraftarlar akin akin gitsin karsilamaya
Uzatırsanız ikinizi de konudan atarım, özelden devam ediniz
Üstad tam küfür edecekken durmuş.Hayri Cund bu forumun sefiridir. @Hayri Cund ün
ben zaten bulusmama gidiyorum.1 de gelirimMelikşah gelip iki sıksa da millet bi gevşese
Bu nasıl bir kavgaya teşvik yavUzatırsanız ikinizi de konudan atarım, özelden devam ediniz
Evlendikten sonra foruma vakit bulamıyormuş diye duydumFeramuz olsa çoktan yeni nöbete geçmiştik. Bu arada feramuz'a noldu mıhlandı mı ?