Savaş Akman
10 Numara!
- 26 Ocak 2013
- 16.623
- 3.600
- 458
200 küsür sayfa ne oldu böyle ben bakmayalı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu hoş bir durum olmaz devam etmelisin birinde tutacaktır.Daha var,yeni başlıyor etki.bu 2 günde fred hakkinda haber çıkmazsa, daha da gün söylemem transfer haberi icin
eternal sunshine of the spotless mind mi?Valla tek olsalar yanların da top yapabilen biri olsa belki berkan sırıtmaz da berkan midstjo 5 maç üstüste beraber oynasın ua kale arkasında jimm carrey'nin bir filminin afişini açar.
Hiçbirsey.mert müldür için teklifimiz var. pedullaya gore,bi de strum grazda gol atan 17 yaşındaki veledi alacakmisiz200 küsür sayfa ne oldu böyle ben bakmayalı?
Ben de de oluyor geçen biri 8 numara diye Kerem'i yazdı ben Aktürkoğlu sanıp dalga geçtim.Kerem ismini görünce aklıma ilk olarak hep Aktürkoğlu geliyor. Her haberde şaşırıyorum ilk anda yav. Bir tek bende mi oluyor bu.
Manyak bir herifAdam şova devam ediyor. Kaç kere dedim şu herifi alak diye. Dediler bitik yaşlı bilmem ne. 1 yıllığına alacaktık herif kariyer sezonunu geçirse şaşırmam
![]()
Benfica [1]-0 Al Nassr - Ángel Di María 23'
Video Benfica [1]-0 Al Nassr - Ángel Di María 23' was uploaded to Streamin.me on Jul 21, 2023.streamin.me
Angelinoyu sırf jesse pinkmane benziyor diye mi aldık rns
Angelino ve zaniolo neredeler
Süper oyuncu en yakın dönemin en underrated oyuncularındanManyak bir herif
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
8-9-10 temmuz erden timur yazdim kaç kere. tuttu angelinoda,icardide ama ekran fotolarini koymama rağmen tebrik almadım.meliksah bildi oldu.15 temmuz halil 17 temmuz ve sonrasına bakambu ve kerem demirbay denk geldi.ama halil,bakambu ve kerem beni ve sizi tatmin edecek isimler değildi.yok hukmundeler benim icin bilhassa hali ve bkambuBu hoş bir durum olmaz devam etmelisin birinde tutacaktır.
Zaniolo satılmamalıdır rtaş.zaniolo satıp guendouzi ve kamadaya yatıralım parayı
Hiçbirsey.mert müldür için teklifimiz var. pedullaya gore,bi de strum grazda gol atan 17 yaşındaki veledi alacakmisiz
Erden timur bunun için çok uğraştı bence ama benficaya gittiAdam şova devam ediyor. Kaç kere dedim şu herifi alak diye. Dediler bitik yaşlı bilmem ne. 1 yıllığına alacaktık herif kariyer sezonunu geçirse şaşırmam
![]()
Benfica [1]-0 Al Nassr - Ángel Di María 23'
Video Benfica [1]-0 Al Nassr - Ángel Di María 23' was uploaded to Streamin.me on Jul 21, 2023.streamin.me
Kim buSaçlar da uygun
![]()