Oguz Alp Akcay
10 Numara!
- 17 Temmuz 2017
- 11.597
- 7.158
- 853
eslesmeler böyle... turu gecenler birbirleriyle oynayacak baska yeni takim gelmiyor CL playoff turunda kuslara
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkür ederim hayatımda ilk defa öğreniyorum forum ortamını.İcardi bitmesi kısmı harici sorun ne? O fantazi olmuş çünkü.
Barış'ı taliplisi olması euro 2024 sonrası normal. Yönetim az biraz parayı görse satar. Boey örneği var önümüzde çünkü. Allah ET dan razı olsun en azından bedavaya gitmedi. Şimdi o da yok. Bedavaya gider diye bir çekincemiz var doğal olarak. Yerine adam alma konusuna girmiyorum bile. Bunda haklılar.
Transferlerin durumu ortada. Yoklar. 2 becereksiz birbirinden becereksiz. 2 aydır bir adam alamıyoruz. Bu kafa oldukça iyi transfer beklemeyelim bence de. Bunda da haklılar.
Ayrıca insanların yorumu size ters geldi diye söylenmemize gerek yok. Gelir karşıt görüşünüzü yazarsınız sizde. Medeni insanlar gibi tartışılır.
bizdemi bunlardan birine karsi oynucacaz?eslesmeler böyle... turu gecenler birbirleriyle oynayacak baska yeni takim gelmiyor CL playoff turunda kuslara
Ekli dosyayı görüntüle 253718
yanlış bilgieslesmeler böyle... turu gecenler birbirleriyle oynayacak baska yeni takim gelmiyor CL playoff turunda kuslara
eslesmeler böyle... turu gecenler birbirleriyle oynayacak baska yeni takim gelmiyor CL playoff turunda kuslara
bizdemi bunlardan birine karsi oynucacaz?
Tatilde adam.Sanchez i kim aldı kamp kadrosunda yokmuş
Bir sonraki turları daha kolay öyleyseeslesmeler böyle... turu gecenler birbirleriyle oynayacak baska yeni takim gelmiyor CL playoff turunda kuslara
niye ki uefa sayfasinda yaziyor ?yanlış bilgi

Unionu yenerler ya rahatŞikeciler lillei geçse bile Union/Salzburg ya da Rangersla oynayacak baya yıpranacaklar
takimlarin formuna bagli bence daha cok erkenBir sonraki turları daha kolay öyleyse
Faslilarda da oluyo mu yas mevzusubu nesyrinin en az 3-4 yıl mağarası var
imkanı yok 27 yaşında olsun
30 üstü yaşında başlayan yüz sarkıklığı var adamda
Herkese günaydın
neden?Faslilarda da oluyo mu yas mevzusu
Faslilarda da oluyo mu yas mevzusu