- 22 Ağustos 2010
- 32.790
- 37.561
- 3.033
o zaman lpool barış'a salça olmayacak ohh bee.Kubo, Liverpool'a gidiyor Kerem'e Sociedad'dan teklif gelebilir belki.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o zaman lpool barış'a salça olmayacak ohh bee.Kubo, Liverpool'a gidiyor Kerem'e Sociedad'dan teklif gelebilir belki.
jelert ve amkarbat bence.jelert ve vecinoua fitim bitsin bu işkence artık
İster gençleri yaz, ister boşluk bırak. Şu saçma sapan şeylerle bizi meşgul etmesinler ya. Halil, Taylan, Kazımcan vs muhattap olduğumuz adamlara bak. Çok az kaldı, elimizde geçen yıllardaki gibi çok sayıda yetersiz yerli yokevet sırf boşluk doldursun diye taylan ve kazımcan takımda kalmalıydı :d (sana değil, tweeti atana diyorum)
kimforumda başkanın akrabaları varmış.
ona göre ayık olun
dervişoğlu bence bunlardan ayrı. o herif bayağı yetenekli ama ruh emici gibi. mental yardıma ihtiyacı var bence.İster gençleri yaz, ister boşluk bırak. Şu saçma sapan şeylerle bizi meşgul etmesinler ya. Halil, Taylan, Kazımcan vs muhattap olduğumuz adamlara bak. Çok az kaldı, elimizde geçen yıllardaki gibi çok sayıda yetersiz yerli yok
hoca bu planlama hadiselerinde pek mahir degil
hoca bu planlama hadiselerinde pek mahir degil
Tff 1.Lig'de anca oynardervişoğlu bence bunlardan ayrı. o herif bayağı yetenekli ama ruh emici gibi. mental yardıma ihtiyacı var bence.
dikkatli yürü sabah @Kolpa Kemal G. Veren sıcmıstıPoint otelin önündeyim ama kimse yok burda![]()
KaynakBugün 5 tane KAP bekliyorum
forumda başkanın akrabaları varmış.
ona göre ayık olun