Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlkokulda okul takımında sağ bek oynuyordum 2 ay idman yapayım bziim takımla dubo dan iyi oynarım adam o derece bitik dedede bunamış güzelleme yapıyor

Aslında Zaha olayındaki gibi Bisakka da gelebilir.

Zaha PL'de veya başka ligde yine orta sınıf bir takıma gidebilirdi ama artık şampiyonluk yaşamak istiyordu. ManU en son şampiyon olalı 14 sene geçti. Bisakka'yı da böyle kafalayabiliriz.
yalan olmus senin dedigin ..bunu yapicak olan adami yonetimden mobbing yaparak uzaklastirdilar .. badem biyikli abilerle is gormeye calisiyoruz :(

Aslında Zaha olayındaki gibi Bisakka da gelebilir.

Zaha PL'de veya başka ligde yine orta sınıf bir takıma gidebilirdi ama artık şampiyonluk yaşamak istiyordu. ManU en son şampiyon olalı 14 sene geçti. Bisakka'yı da böyle kafalayabiliriz.
Gelebilir ama bence West Ham'a gider. Alırsak 12-13 bonservis 3.5-4 maaş vermek bana göre mantıklı değil.

Gelebilir ama bence West Ham'a gider. Alırsak 12-13 bonservis 3.5-4 maaş vermek bana göre mantıklı değil.

Abi Bissakka'ya bu parayı verirsin ya, adam dünyanın en iyi beklerinden biri bence.

Şunu da belirteyim bu adamdaki top çalma becerisi öyle bir seviyedeki, Torreira bile gelir "lan nasıl alıyon bu topları" diye sorar.

Abi Bissakka'ya bu parayı verirsin ya, adam dünyanın en iyi beklerinden biri bence.

Şunu da belirteyim bu adamdaki top çalma becerisi öyle bir seviyedeki, Torreira bile gelir "lan nasıl alıyon bu topları" diye sorar.
Maaş bütçesi çok yükseliyor. Oliveira, Tete, Zaha falan gitmiş olsa tamam da. Bunlar gitmeden bir de üstüne Bissakka falan karşılayabileceğimizi düşünmüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt