- 18 Eylül 2018
- 15.644
- 11.993
- 1.473
Admin feramuz zannettimSeyrederim âlemi
Gâh inerim yeryüzüne
Seyreder âlem beni
Ah Haydar Haydar
Seyreder âlem beni
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Admin feramuz zannettimSeyrederim âlemi
Gâh inerim yeryüzüne
Seyreder âlem beni
Ah Haydar Haydar
Seyreder âlem beni
EyvahAdmirim hazır transfer felan yokken şu benim ismime de bi el at yaw, gercek ismim googel yapılıyor böyle
Edit: x sever olmasın ama
Anlıyorum, yinede birşey olursa söyle tanıdık varGurbo olmak zordur reis, neler cektik
Bu gerçek ismin mi tek öyle kayıt olan ben degildim demek sevindirdiAdmirim hazır transfer felan yokken şu benim ismime de bi el at yaw, gercek ismim googel yapılıyor böyle
Edit: x sever olmasın ama

Admirin eline düstün, bittinAdmirim hazır transfer felan yokken şu benim ismime de bi el at yaw, gercek ismim googel yapılıyor böyle
Bu gerçek ismin mi![]()
Takı googleye indexlendigi ana kadar.delikanlı adam fake isim kullanmaz
Bilmiyom ama euro 2024 de begendimSakat dgl mi bu bebitom
Senin avatarda gerçek o zamanBu gerçek ismin mi tek öyle kayıt olan ben degildim demek sevindirdi![]()
Anlamadığından eminiz bence.Transferlerden sorumlu heriflerin transfer işlemlerinden anladığından emin miyiz?
Avrupa'da gezilecek en güzel yerler isimli bir katalog çalışması içindeler ne transferi bay teyyareTransferlerden sorumlu heriflerin transfer işlemlerinden anladığından emin miyiz?
Bu senin profildeki hatun kimTransferlerden sorumlu heriflerin transfer işlemlerinden anladığından emin miyiz?
Ho bu isimle artık tamamen hedef tahtası haline geldin.@Recep Özbek artık aynı catı altındayız
Allah'ını seversen o avatar nedir yawMerih jk haberleri var