Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cengiz'i yollayıp kanat rotasyonunu Maxim, Transfer, İrfan, Oğuz bu 4'lüyü kullanmak istiyorlarmış bu haberden önce Brezilya'dan Wesley haberleri vardı yabancı kuralı 14'e çıkacağı için ekstra 1 kanat daha düşünüyorlarmış.
Wesley falan imkansız. Bizde Barış neyse orada Wesley o.

Oraya yabancı koymak ilginç bir karar olur, Cengiz’i yollamak ne yav 20 m euro zarar demek onu yollamak.

Avmet ercanlardan mı alıyorsun bu haberleri :asd:

Cengiz'i yollayıp kanat rotasyonunu için Maxim, Transfer, İrfan, Oğuz bu 4'lüyü kullanmak istiyorlarmış bu haberden önce Brezilya'dan Wesley haberleri vardı yabancı kuralı 14'e çıkacağı için ekstra 1 kanat daha düşünüyorlarmış.
cengiz'i nasıl yollayacaklar? 15 m euro bonservis verildi + hayvansal kontratı var. :d

Trabzon, Beşiktaş, Fener

Hepsi parayı bastırıp getiriyor adamları. Bak, kimler kimler geldi.

Geçen sene lig berbat bi haldeydi de rekor puan elde ettik.

Avrupa'da 4 yedik afiyetle.

Ligin ilk yarısı takımın pili 70'lerde bitiyordu. Ligin ikinci yarısında direncimiz iyice kırıldı.

Kimse hikaye anlatmasın, Ziyech Berkan ve Vinicius'un mucize golleriyle geldi şampiyonluk.

Ve üstelik geçen sene en stresli zamanlarda Erden Timur gibi takımiçini bağlayan bir halat vardı.

Bu sene geçen seneki şey tekrar yaşanmaz.

Bu takıma eşşek gibi orta saha ve bek lazım.

Almayanın da allah bin belasını versin.

Dursun gitse ne değişecek ? Erden Timur başkan olacak sanan arkadaşlar kadar umudum olsaydı keşke. Örümcek bağlamış bir zihniyete sahibimiz maalesef bunu kabul edelim.

Hepimizin çok övündüğü genel kurul ortamı varya hani hah işte tüm mesele orası ve oradakiler.

Kızmamaya, sinirlenmemeye karar verdim. Bu yönetimle Avrupa takımı olmayı düşünmek salaklıkla eşdeğer. O yüzden boşverdim.

Wesley falan imkansız. Bizde Barış neyse orada Wesley o.

Oraya yabancı koymak ilginç bir karar olur, Cengiz’i yollamak ne yav 20 m euro zarar demek onu yollamak.

Avmet ercanlardan mı alırsun bu haberleri :asd:
Direk yabancı basından gördüklerim bunlardı ama kadro planlamasını yayın platformunda geceleri açıyorlar yönetimden haber alan onlar aktarıyorlardı onlardan duymuştum.

Cengiz > Napoli haberi yabancı basınından haber çıkmıştı muhtemelen yine hile hurda bir yol bulup Elif Elmas ve Vedat gibi elden çıkarmaya çalışıcaklar gibi gözüküyor.

Wesley haberi direk Brezilya basınındandı baya önemli bir kaynak girmişti oradan şüphelenmiştim.

Dursun gitse ne değişecek ? Erden Timur başkan olacak sanan arkadaşlar kadar umudum olsaydı keşke. Örümcek bağlamış bir zihniyete sahibimiz maalesef bunu kabul edelim.

Hepimizin çok övündüğü genel kurul ortamı varya hani hah işte tüm mesele orası ve oradakiler.
Belki birisinin listesine dahil edilir, ne kadar çapsız da olsalar umutsuz da yaşanmıyor.

Adam kendisine yapılan şerefsizliklere, ikiyüzlü davranışlara karşı aylar öncesinden ayrılmayı kafasına koymuş fakat bunu içine atmış sırf Florya'ya yansımasın, takım etkilenmesin diye.

Şimdi iş bilmezlere, kendi ceplerinden başka düşüncesi olmayanlara, GS için 1 kuruş fayda sağlamayanlara kaldık. Biz Erden Timur gibi bir değere sahipken bile bu sistem içinde son maçlarda anca şampiyon olabildik. O yokken transferi geçtim, koca sezon neler çekeceğiz onu düşünelim bir de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt