Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zenit'te bir aslan var.

dursun utanmasa bonservis ücretini de sen öde der wendel'e

bu saatten sonra ne yazıp çizseler resmi KAP açıklaması gelmediği sürece inandırıcılığı yok.

Sağ bekteki trasnfer politikasının ortaya çıkardığı yangın modu yüzünden haklı olarak eleştirilen yönetim , bu yüzden felaket kontratlarada gitmemeli (yani yangın modunun negatif efektirne kapılmamalı) . yanlışı yanlışla düzeltmemeli.

wendel umarım olur - beğendim oyuncuyu ama şartları çok önemli.

Guido'yu alalım orta sahaya bonservissiz. İşimizi görür, Torreira'yı rahatlatır. Xavi Barca'ya istediğine göre top- pas tekniği de kötü değildir diye düşünüyorum. 3 yıllık sözleşme 2.5 maaş, 3 imza parasına bitirirsek gayet iyi de iş olur diye düşünüyorum. Burada yazan ve öneren arkadaşlar vardı çok iyi öneri bence.

benim en çok merak ettiğim konu

scout ekibi ve teknik ekibinkonuştuğu mutlaka piyasa harici adamlarda vardır - en kötü bunlardan biri ile sağ bek çözülebilirdi, en azından kısa vadeli deneyebileceğin bir kontratla.

ortasaha için demiyorum - orda her türlü uğraş ve şart zorlanmalı, en önemli transfer o çünkü - hatta trasnfer başında da kendi fikrimi belirttim - ağustos ortasına kadar sabır gerekirse. hakikaten nokta atışı olmalı Okan Hoca'nın planlamasında o.

ama sağ bekte daha basit profiller ile çözülebilir(idi) şimdiye kadar.

edit: Gerçi Doue bu kategoride sayılabilir yani bakıncada ama misal kopenhag 1.5M na meksikalı bek almış , eskisi (eski dediğide genç yani) 10M + ile pazarlayabilir modda. bu kafada olunabilir sağ bekte.

Hala Fofana tarzı allrounder orta saha geleceğini düşünenler var artık kendinize yazık ediyorsunuz. Öyle biri gelmeyecek bunların verdiği tüm isimler patladı, ya transfer oldular ya da kulüpleri satılık olmadığını açıklandı. Yeni isim de olmadığı için kaç gündür haber yok farkındaysanız, konuşulacak oyuncu bırakmadılar
açıkçası bende fofana yerinde olsam o yaşta Türkiyeye geleceğime italyaya giderim ve bu teklifi birde milan yapacak yarı parasına bile giderim.Yönetim berbat işlevsiz ve vizyonsuz ama ligimizde en az yönetimimiz kadar rezil.O yüzden sen 20 versende hojberg 12 ye marsilya yapar mantıklı olanda bu zaten

benim en çok merak ettiğim konu

scout ekibi ve teknik ekibinkonuştuğu mutlaka piyasa harici adamlarda vardır - en kötü bunlardan biri ile sağ bek çözülebilirdi, en azından kısa vadeli deneyebileceğin bir kontratla.

ortasaha için demiyorum - orda her türlü uğraş ve şart zorlanmalı, en önemli transfer o çünkü - hatta trasnfer başında da kendi fikrimi belirttim - ağustos ortasına kadar sabır gerekirse. hakikaten nokta atışı olmalı Okan Hoca'nın planlamasında o.

ama sağ bekte daha basit profiller ile çözülebilir(idi) şimdiye kadar.
okan hocanın böyle şeylere sıcak baktığını düşünmüyorum

Eski Açık Özel Haber | Galatasaray Başkan Yardımcısı Mehmet Cibara'dan Çetin Öztürk atamasına dair açıklama:

🗣️ "Biz, kürek şubesinde eski sporculardan oluşan 4-5 kişilik bir heyet kurduk. Bu komitenin başına da Çetin Öztürk getiriliyor. Kürek Federasyonu'nun eski başkanı. Onlar kürek şubesine maddi-manevi destek olacak. Teknik, idari noktalarda destek verecekler. Onun haricinde başka bir şey yok."

🗣️ "Çetin Öztürk'ün en iyi bildiği şey kürek ve bize burada desteği olacak. Yani onun haricinde başka hiçbir şey yok. Çetin Öztürk, Ünal Aysal döneminde de fahri başkanlık yaptı. Burada hakikaten dünyaca tanınan bir isim. Bu konuda da eski sporcularla birlikte olacak. Divan Kurulu Başkan Yardımcısı Yalçın Kaya da keza bize burada kürekte yardımcı olacak. Bunların hepsi donanımlı isimler."

🔗 @canbedell

Hala Fofana tarzı allrounder orta saha geleceğini düşünenler var artık kendinize yazık ediyorsunuz. Öyle biri gelmeyecek bunların verdiği tüm isimler patladı, ya transfer oldular ya da kulüpleri satılık olmadığını açıklandı. Yeni isim de olmadığı için kaç gündür haber yok farkındaysanız, konuşulacak oyuncu bırakmadılar
guidoyu almak için neyi bekliyor bizimkiler

Bunlarin anlasmaya yakin oldugu biri bile yoktur. Napsak diye birbirlerine baktiklarindan eminim. Agustos ortalarina dogru bi iki menejer onerisinden fenermarkette pahali olani secip alirlar. En az 20 gun bisey beklemiyorum ben

okan hocanın böyle şeylere sıcak baktığını düşünmüyorum
mutlaka öyledir, gelinen noktada ama artık zaman sıkıntında var biraz

isimli ortashaa çabuk adapte olabilir ama bek en azındna hazırlık maçlarında kampta olmalıydı / olmalı (hani belki süpriz bir şey olur bugün yarın ikinci kampta)

Köhn 3lü defansın solu idi - bizde 4lüye hala adam gibi adapte olamadı mesela sıkıntısı var defansif anlamda aşılması gereken. o süreç en iyi hazırlık kampında olur işte.

kısmet artık yaşayıp göreceğiz.

Bunlarin anlasmaya yakin oldugu biri bile yoktur. Napsak diye birbirlerine baktiklarindan eminim. Agustos ortalarina dogru bi iki menejer onerisinden fenermarkette pahali olani secip alirlar. En az 20 gun bisey beklemiyorum ben
Ingiltereden bissaka ve tripper,jelert, kabore ve ebosele de genç adaylar gibi gorunuyor

Yav kurek branşına madem çok iyi anlıyor diye aysal yonetiminden çetin bey geliyor,iletişim için neden mete ikiz ve sedat doğanı yönetime almadın dursun?al şunları da dangil dungul davranmayın artik

amatörlerde bana göre her branşın ayrıca başkanı olması lazım. (kulüp yönetimine bağlı)

bri nevi kürek sportif , ne bileyim olmipik sportif.

bunların hepsinin kendi içinde seçimi vs si olamsı lazım . zaten 40 50 kişi falan katılır bu branşların işlerine.

her divanda - her kurlda 40 dk 50 dk bunlarla uğraşılmaz.

bu kadar konuşanlar çıksın yönetsin bakalım - ne gelir sağlıyorlar - neleri beceriyorlar. Kulüp yönetimine HER BRANŞ ın işinin yüklenmesi bana göre çok yanlış ve gerçekçi değil.

İlgili yönetici olabilir ama yapılandırma ve geliştirme için X yönetici tek başına yapamaz bunu.

Yav kurek branşına madem çok iyi anlıyor diye aysal yonetiminden çetin bey geliyor,iletişim için neden mete ikiz ve sedat doğanı yönetime almadın dursun?al şunları da dangil dungul davranmayın artik
Sedat Doğan hukukçu, Mete İkiz ise ekonomiden sorumluydu sanırım. Bir yönetim iletişimi bu kadar kötü yapıyorsa bu tercihtir artık. Ne kadar kötü olursa olsun ama ilkokul terk seviyesinde yapmak için de çaba harcamak lazım. Tepki çekmek falan hoşlarına gidiyor bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt