Gökhan Karaman
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 18.567
- 5.167
- 2.493
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
PokkanyaEn başından beri diyorum yolun sonu tominay ve bidsakka manu yerlerine oyuncu aldı alacak o yüzden fiyatları düşürüp salacaklar seri şekilde
Eder ama bence gerrard daha iyi o gelsin hem daha gençLampard 1 sene idare eder mi bizim ortasahayı
Gullit yaşıyor mu? o da çok iyiydi.Eder ama bence gerrard daha iyi o gelsin hem daha genç
hay allahım yarabbim ne kadar MAL bir adam bu yaİbrahim Hatipoğlu: ''Trippier gündemimizde yok. Şu an görüşme halinde olduğumuz 3 sağ bek var. Bunlardan birisi Kopenhag'tan Elias Jelert.
Kısa sürede sağ bek transferini açıklayacağız'
bunca gerilmiş taraftar ortalığı yaktı geçen gün .açıklanmıştı zaten ondan demiştir ama hala birilerinin tellerine çıkıp mesajlarına cevap vermesi hos değil. gerekiyorsa geçen günki gibi hafta da bir kulüp tvsine acıklamanı yap. bunlar transferlerin sızmasından hosnut kişilerin yapacağı davranıslar. kapalı kapılar ardında nası bi rant dönüyor bilemiyorum. ama doğal değil onu biliyorum. oyuncunun isminin duyulmasından sonra tek zarar gören kulüp kasası.
Y sever misin ouzum
Bu olaydan sonra gelseydi zaten rezillik olurdu
Ne sorunu lanİsmim sorun yaratıyor
Piresin uçağı insin bana yeterGullit yaşıyor mu? o da çok iyiydi.
bizim açımızdan 1 sorun yok olm,İsmim sorun yaratıyor
Yedirmeyi severim.Y sever misin ouzum