Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 24.739
- 12.063
- 1.783
kimmiş
Partey
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kimmiş
Parteykimmiş

Haberin kaynağı GS Gazette diye bir yer. Ama haberin içeriğinde takımı kğme düştüğü için 20 milyonluk bir serbest kalma maddesinden bahsediliyor ama bu da bizi pek ilgilendirmez. Peşin 20 milyon euro verecek bir ekonomimiz yok neticede.Bak bu adam gelsin isterim boyu kısa ama hiç yerinde durmuyor
Şimdide transfer yokEskiden duyumcular vardı, yönetimdeki eş dost akrabadan transfer dedikodusu duyar gelir anlatırdı. Şimdi maşallah nasıl bir sistem varsa transfer listesi çarşaf çarşaf milletin elinde geziyor, kulübe herhangi biri için teklif geldiği anda bile herkesin haberi oluyor.
Yersiz Paqueta ulan bu
Iyi ve yüksek bons cekerler, alamayizO kadar iyi mi o adam
Partey
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
onun yaşına +5 eklemek lazım bilemedim.Partey![]()
Allah bir papates cuvalinda kocatsinPatates sevgisini benimle pekistirmesini isterim. En baba patatesi ona yaparim
Ben saldım, yangın tayfada kalanlara başarılar dilerim.@Umut Işık ‘a yangını devredeyim o zaman![]()

Görüştüğü herkesin adını davul zurnayla ilan eden adamın transfer yapmaya niyeti yoktur ki zaten. Alenen yok mu bizi öpen diye geziyorlar etrafta.Şimdide transfer yok