Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 16.824
- 23.222
- 2.393
Demek sağ bekimiz jelert olacakmış. Bu ve emre kaplan yarışıyor bilememe konusunda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim mesela
Santrafor en zor mevki şu an piyasada özellikle böyle koşan eden adamları 30dan aşağı vermiyorlar.
Kaan ayhanKim olacak o zaman tayfur bingöl falan mı
Marifet demedimki alamazsın dedim. Kötü bir piyasa var ve hocalarının istediği en ideal ve gelebilecek profil o, bence başarılı da olur ki Dzeko ve Cenkle iyi bir santrafor rotasyonları olacak.Reis onun icin bizim takımlar makul fiyatlara daha olmamiş bonifaceler, hojlundlar, fofanalar vesayre keşfetmeli ve almalı, bi oyuncuya 20-25 milyon verip almak marifet değil ki bu fiyatlara top class da alamiyorsun zaten, maaşları saymıyorum bile, alırsın ondan sonra kopenhag gibi düşük bütceli sistem takımları gelip elek ediyor seni, cok yüksek bütceli takım kursak bile bireysel kaliteynen bi yere kadar gidebiliyoruz zaten, cok kötü bi döngünün icindeyiz
Yada cok iyi 2 transfer yapacaklar. Baska care yok.Ya Muhabirler anlaştı haber kestikleri için sürekli olumsuz haber basarak bu yönetimi yiyecekler, yada bu bizim çapsızlar baya gizli yapıyolar bulamıyor muhabirler haber.
Bence ilk dediğim doğru çünkü bu yönetim yüzünden rezil kepaze oldu tüm medya ve muhabirler, bi dünya küfür yediler hakaret yediler. Bence bu yönetimi yiyecekler.
Bu çapsızların tek kurtuluşu Erden Timurun geri gelmesidir, buda mümkün değil. Bir sonraki devre arasını göremez bu yönetim.
Bilgi 0 ellerinde,bos ötüyorlar ve ben keyif alıyorum bu hallerinden.bu yönetim devam edecek ama erden bey 2025 mayıstan sonra dönerYa Muhabirler anlaştı haber kestikleri için sürekli olumsuz haber basarak bu yönetimi yiyecekler, yada bu bizim çapsızlar baya gizli yapıyolar bulamıyor muhabirler haber.
Bence ilk dediğim doğru çünkü bu yönetim yüzünden rezil kepaze oldu tüm medya ve muhabirler, bi dünya küfür yediler hakaret yediler. Bence bu yönetimi yiyecekler.
Bu çapsızların tek kurtuluşu Erden Timurun geri gelmesidir, buda mümkün değil. Bir sonraki devre arasını göremez bu yönetim.
Bunların ne İyi oyuncu aldik diyecekleri maksimum seviye James rodriguez birde şov yaparlar basina avrupadan kovulmuş adamla.Yada cok iyi 2 transfer yapacaklar. Baska care yok.
Bilgi vardı da noldu, hemde doğru bilgi vardı ellerinde, satır satır doğru idi, ama yönetim işbilmezliklerinden dolayı her seferinde maymun etti bunları.Bilgi 0 ellerinde,bos ötüyorlar ve ben keyif alıyorum bu hallerinden.bu yönetim devam edecek ama erden bey 2025 mayıstan sonra döner
Onada ihtimal vermiyorum, çünkü yurt dışı kaynaklar anında girerler haber, yurtdışından 1 tane bile haber yok söylenti bile yok. Onlar da sürekli olumsuz giriyor. Demek oluyorki hakkaten katıksız saf orjinal beceriksiz bu bizimkiler.Yada cok iyi 2 transfer yapacaklar. Baska care yok.
Her şerde bi hayir vardir.insanlar hata yaparak dogruyu bulur,ibrahim hatipoglu iyi bi adam ama ilk kez tecrübe ediyor ve bu hataları hayrimiza isi özümsemesi icin.Bilgi vardı da noldu, hemde doğru bilgi vardı ellerinde, satır satır doğru idi, ama yönetim işbilmezliklerinden dolayı her seferinde maymun etti bunları.
James kotu transfer olmaz ama bunlar alamaz onuBunların ne İyi oyuncu aldik diyecekleri maksimum seviye James rodriguez birde şov yaparlar basina avrupadan kovulmuş adamla.
Kimdir bu eleman;
![]()
Taylan Bulut - Performans bilgileri 23/24
Güncel performans bilgileri Taylan Bulut (Besiktas Istanbul) ➤ Oynanan maçlar ➤ Goller ➤ Asistler ➤ Kartlar ➤ Tüm Müsabakalarwww.transfermarkt.com.tr
Aldik mi sen onu söyleKimdir bu eleman;
![]()
Taylan Bulut - Performans bilgileri 23/24
Güncel performans bilgileri Taylan Bulut (Besiktas Istanbul) ➤ Oynanan maçlar ➤ Goller ➤ Asistler ➤ Kartlar ➤ Tüm Müsabakalarwww.transfermarkt.com.tr