Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kim mesela

Santrafor en zor mevki şu an piyasada özellikle böyle koşan eden adamları 30dan aşağı vermiyorlar.

Reis onun icin bizim takımlar makul fiyatlara daha olmamiş bonifaceler, hojlundlar, fofanalar vesayre keşfetmeli ve almalı, bi oyuncuya 20-25 milyon verip almak marifet değil ki bu fiyatlara top class da alamiyorsun zaten, maaşları saymıyorum bile, alırsın ondan sonra kopenhag gibi düşük bütceli sistem takımları gelip elek ediyor seni, cok yüksek bütceli takım kursak bile bireysel kaliteynen bi yere kadar gidebiliyoruz zaten, cok kötü bi döngünün icindeyiz

Ya Muhabirler anlaştı haber kestikleri için sürekli olumsuz haber basarak bu yönetimi yiyecekler, yada bu bizim çapsızlar baya gizli yapıyolar bulamıyor muhabirler haber.

Bence ilk dediğim doğru çünkü bu yönetim yüzünden rezil kepaze oldu tüm medya ve muhabirler, bi dünya küfür yediler hakaret yediler. Bence bu yönetimi yiyecekler.

Bu çapsızların tek kurtuluşu Erden Timurun geri gelmesidir, buda mümkün değil. Bir sonraki devre arasını göremez bu yönetim.

bu yönetimi görünce keşke aurier'i tutsaydık diyorum. en azından bayrak, havlu, flama filan sallayarak zaha'yı sağ bek oynattırırdı

Reis onun icin bizim takımlar makul fiyatlara daha olmamiş bonifaceler, hojlundlar, fofanalar vesayre keşfetmeli ve almalı, bi oyuncuya 20-25 milyon verip almak marifet değil ki bu fiyatlara top class da alamiyorsun zaten, maaşları saymıyorum bile, alırsın ondan sonra kopenhag gibi düşük bütceli sistem takımları gelip elek ediyor seni, cok yüksek bütceli takım kursak bile bireysel kaliteynen bi yere kadar gidebiliyoruz zaten, cok kötü bi döngünün icindeyiz
Marifet demedimki alamazsın dedim. Kötü bir piyasa var ve hocalarının istediği en ideal ve gelebilecek profil o, bence başarılı da olur ki Dzeko ve Cenkle iyi bir santrafor rotasyonları olacak.

Ya Muhabirler anlaştı haber kestikleri için sürekli olumsuz haber basarak bu yönetimi yiyecekler, yada bu bizim çapsızlar baya gizli yapıyolar bulamıyor muhabirler haber.

Bence ilk dediğim doğru çünkü bu yönetim yüzünden rezil kepaze oldu tüm medya ve muhabirler, bi dünya küfür yediler hakaret yediler. Bence bu yönetimi yiyecekler.

Bu çapsızların tek kurtuluşu Erden Timurun geri gelmesidir, buda mümkün değil. Bir sonraki devre arasını göremez bu yönetim.
Yada cok iyi 2 transfer yapacaklar. Baska care yok.

Bilgi 0 ellerinde,bos ötüyorlar ve ben keyif alıyorum bu hallerinden.bu yönetim devam edecek ama erden bey 2025 mayıstan sonra döner

Aha bak görürsünüz yarın İcardi satılıyor haberleri çıkar. Medya ve muhabirler yiyecek aga bunları.
Yesinler afiyetle, hayatımda ilk defa bizim yönetime karşı başka bi oluşumu savunuyorum. Rezil kepaze herifler.

Dursunnn paralar nerdeeee ???

Bilgi 0 ellerinde,bos ötüyorlar ve ben keyif alıyorum bu hallerinden.bu yönetim devam edecek ama erden bey 2025 mayıstan sonra döner
Bilgi vardı da noldu, hemde doğru bilgi vardı ellerinde, satır satır doğru idi, ama yönetim işbilmezliklerinden dolayı her seferinde maymun etti bunları.

bunların getireceği topçu en fazla vinicius aurier vecino tarzı kulüplerinin kadrosunda istemediği çer çöp olur. ağustosun sonuna kadar afyon verip, oyalamaya devam ederler taraftarı

Bilgi vardı da noldu, hemde doğru bilgi vardı ellerinde, satır satır doğru idi, ama yönetim işbilmezliklerinden dolayı her seferinde maymun etti bunları.
Her şerde bi hayir vardir.insanlar hata yaparak dogruyu bulur,ibrahim hatipoglu iyi bi adam ama ilk kez tecrübe ediyor ve bu hataları hayrimiza isi özümsemesi icin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt