Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tolcan geleceğine oriyeri bir kez daha deneyelim

Haber okudum o gün aksi söylendi ama kerem demirbay yabancı sayılacakmış bizde buna itiraz edecekmişiz doğruluğu var mı bilgisi olan var mı

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doğru değil sözleşme süresi boyunca yerli sayılacak geçen sene bu kriterle göre alınan her futbolcu için geçerli bu

Nazif bey en azından josue cavanda serdar aziz falan getirdi bunlarda oda yok

Biri maldivlere kaçtı, gitmeden sakatım diye oynamayıp sabote etti. Diğer ikisi tarihimizin en saçma 2 transferiydi.

Timur sonrası yönetime gelmese Hatip ve Ergün'de daha beterini yapacak güven varda işte yükselen çıta nedeni ile biri 5 Milyon'dan sözleşmeyi daha geçiremedi, diğeri de yeni yeni Toljan vs şimdi çapına göre hareket etmeye başladı.

Bunlar transfer yapamadan görevden alınmalı.

Isin aci tarafi satmayi da beceremiyorlar. Elimizde Dubuois, Tete, Oliveira gibi 0 verim alip, dunya kadar maas verdigimiz adamlar var. Bu adamlari gondermek transfer kadar onemli.

Boyle beceriksiz yonetim zor buluruz. Burak Elmas yonetimi ile kafa kafay giderler.

Olum bu tavernier in bek olduguna emin misiniz

Screenshot_20240724-141026~2.webp

nöbetim kireç tutmuyor
transfer yapmayınca

Verilen sözlerin tutulmaması, bankalar birliğinden çıkamamak, transferleri kampa yetiştirememek tamamen istifa sebebidir.

Sabırlı olun dediniz, olduk ama ortada hiçbir şey yok. Yeter artık. Ya transfer yapın, ya da tüm yöneticileriniz ile beraber gidin.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Benfica ve Zenit gibi tok kulüplere gidip üstelik de adamların aktif olarak maç kadrosunda yer alan oyuncularına teklif yapmak....Bunu yaparken de ciddi bonservisler teklif etmemek sadece taraftar kandırmaca ve oyalamadır üstelik giden ekipte Erden Timur gibi ikna kabiliyeti yüksek vizyoner bir adam da yok ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt