Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jelert ne yav cocuktan hallice fizigi var abi her mac beslik mi olalim yani bir de niye gec oldu bu transfer bu kadar temmuzun basinda da alirdik yani hiyar herifler beceremediniz iste beceremiceksiniz elinizde butxe olmasina ragmen oyuncu ikna edemiyorsunuz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kopenhag bu yaz jelerti iyi fiyata satmayı düşündüğü için sagbek aldı önceden

İddia ediyorum Jelert gelirse sol bek oynayacak Kaan da sağ bek.

Kaan - Davinson - Nelson (Apo) - Jelert

bizim dörtlü böyle birşey olur.

Yav 6+2'ye çok dediğimiz adama 8+3'e iyi deniyor. Şaka gibiyiz..
6+2 Doue'ye teklifti. Zaten Jelert'e zaten teklif 8+2 idi ve Kopenhag bonuslarla 13 -14 milyon sitiyor diye çıkmıştı. Ayrıca yorumu okursan 8+3+ kardan paya biter bu transfer diyorum bu maliyetlere bitmesi iyi demiyorum. En mantıklı oyuncu yorumu maliyetten bağımsız geçen diğer isimlere göre bu oyuncuyu almak bana göre daha mantıklı.

Bu arada jelert’in fm profilide çok iyi. Kısa zamanda korkunç bir gelişim veriyor. 2-3 kariyerimde kullandım

Dursun özbek bitirin talimatı vermiş

Sag bek denilince akla brezilyalı ya da Afrika kökenli oyuncular geliyor ama Jelert gelirse bizde uzun zaman sonra tam ihtiyacımız olan nokta atışı yapmış oluruz.Disiplinli çalışkan tempolu defansif anlamda başarılı hücumda kendini geliştirir de buyuk fark yaratir.

Kopenhag bu yaz jelerti iyi fiyata satmayı düşündüğü için sagbek aldı önceden
Adamlar bizim gibi değil ki satıp da alsın önceden belirliyorlar alıyorlar bu yüzden gruptan çıktılar son dk transfer yapmıyorlar.Biz Boeyi sattıktan sonra onların aldığı Meksikalı oyuncuyu kesfedemiyorsak dönüp scout sistemini sorgulamamiz gerekiyor.

6+2 Doue'ye teklifti. Zaten Jelert'e zaten teklif 8+2 idi ve Kopenhag bonuslarla 13 -14 milyon sitiyor diye çıkmıştı. Ayrıca yorumu okursan 8+3+ kardan paya biter bu transfer diyorum bu maliyetlere bitmesi iyi demiyorum. En mantıklı oyuncu yorumu maliyetten bağımsız geçen diğer isimlere göre bu oyuncuyu almak bana göre daha mantıklı.
6+2 teklif demedim ki. Genel muhabbeti diyorum, doue ile kıyas yapıldığı için o dönem.

"Umarım olur" dedikten sonra 8+3+pay yazmak fiyattan memnun olmaktır, sanki. Ama yine de değil diyorsan değildir renktaş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt