Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.217
- 101.423
- 5.238
maç olsa da haberimiz olmazdı kiBugün maç olmasaydı ve Tete kadrodan cikartilmasaydi muhtemelen bizim de haberimiz olmayacaktı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
maç olsa da haberimiz olmazdı kiBugün maç olmasaydı ve Tete kadrodan cikartilmasaydi muhtemelen bizim de haberimiz olmayacaktı
Oyuncu satacaklarFenerin daha 35 milyon bütçesi varmış.
Bizimkilerden iyice tiksindim
seni çarizard yapim mi8 mılyon euro civarı dostum
hadi bununla idare et
Ferdi satılırsa çok güç kaybederler. Avrupa'da kariyerine devam etsin Ferdi.Samet ve krunic kaldı.djiku,ferdi ve irfancan yolcu
EdecekFerdi satılırsa çok güç kaybederler. Avrupa'da kariyerine devam etsin Ferdi.
Belli olmaz diyorum ben..Tete hayal kirikligi oldu, böyle brezilyali yok
Forumda kindarları mevcutYusuf demir mertensi hem dinlendirecek hem de gol asit yapacak
Okan hoca azminden memnun ama tabi daha görmek gerek, kumaşı kaliteli bir isim yoksa. Hem kanat oynar hem on numara, bu açıdan da güçlendirir elimizi.Yusuf demir mertensi hem dinlendirecek hem de gol asit yapacak
Onlar a göre hoca değil oyuncu değil defol çekmek dehlemek vbForumda kindarları mevcut
Zaten öyle olacakHergün fb güzellemeleri görmekten sıkıldım. Dursun başkanın aldığı isimleri görünce büyük başkan sloganları çekeceksiniz dikkatli olun
İyi adamsın hoş adamsın da takım çok yaşlı biraderim sen gelme be