Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İbram icardi, toreira seviyesi futbolcu alsa bunları ben aldım sözlerini Billboard'lar da görebilirdik.

geçen senenin sorunsalı olarak gördüğüm şey gerçekleşmedi çünkü zaha, ziyeş yarımdı.. bu sene bu adamlar istekli.. zaha, ziyeş, aktürkoğlu, barış.. 2 si oynayacak 2 si yedek bekleyecek.. yunuz? barış kendisini bozmaz ise zaten banko.. sonrası afra tafra..

Riosu izlemedim ama 2 3 maç kupa amerika izledim.Bayaği kötü takimlar.Birşey olursa bireysel oluyor.O riski almam bu herif için.

Kopenhag geçen yıl sol bekini 14e sattı resmen o transferin ekmeğini yiyorlar ..
Jelert’i satmadan önce de oraya 2 milyon euroya bek aldılar.

Danimarka liginde zoraki 3. olmuş takımın bekini 11e aldık diye seviniyoruz biz de, bizi yendikler için büyük takım falan sanıyoruz işte.

Hatipoglu’nun tavırlar
IMG_9728.webp

Fatih Hocam’ın yolundayız bu mevzuda yönetim için

ET nin saygıda kusur etmeyip asla gündem yapmadığı yerdeki başarılı her işe adamı salladıktan sonra "biz yaptık" diye kondukları anda bittiler bende (zaten 2022deki seçimden beri diyorum ET olmadan sağlam yapıya sahip bir yönetim değil - çok belli içeride taht oyunları gibi ortam var)

Florya eleştirilerine gösterdikleri agresiflik ve trasnfer sürecindeki pasiflik ve becerisizlik dikilen tüy oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt