Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O dediğin 40 milyon zaten
Olmuşu o para da olmaya aday bir sürü oyuncu vardır böyle bizim bilmediğimiz onlardan birini bulup alacaksın

Şu kenan yıldızı alıyoruz 1-2 ye muhabbetleri vardı çocuk iki maç süre buldu 30m oldu bi anda,belli zaten elemanın uçacağı 1-2 ye alacan onu dur bi bakim dediğin an 30 oluveriyo sonra 30a nasıl alalım deniyo

Bunları yakalayacak kişi scout şefi ama herifin bulabildiği oyuncular fransa lig 1 de oynayıp wonderkid diye bilinen doue ve bize karşı oynadığı için hepimizin bildiği jelert

İmkanlar kullanılamıyor

Bul lan 1-2 tane o profilde adam

Hojlunddan hangimizin haberi vardı maç oynanırken farkettik

Var ama biz bilmiyoruz kim ve nerde olduğunu

Takim olarak bizi secerler demedim hocam. Bir adami klonla iki takima koy. Bizdekini Avrupa istemez Kopenhagdakine cullanirlar demek istedim
Bence Kopenhag’ın o vibe’ı kayboldu, evet tabii ki bizden daha iyi yetiştiriciler ama fazla kapanan sistem takımı oldukları için kimse gidip onlardan oyuncu almıyor.

Kristiansenle Wind var en iyi örnekler, ikisi de gittikleri takımlarda tutmadı, Wind sonra açıldı Kristiansen Bologna’ya gitti oynadı.

Diğerleri genelde başarısız, Jelert zaten tarihlerinin en büyük bir kaç satışından biri oldu.

Hani biz 30 artı bonusa adam satabildik bu sene ama Kopenhag daha başarılı olmasına rağmen bu seneki en pahalı satışları bize, o da Jelert.

arda güler değil ama bi rüştü reçber havası alıyorum ben efe akman'dan

Bir ara takım kiralıklarla doluydu ffp başımıza bela olmuştu. Takımda kiralık topçu ne kadar az olursa o kadar iyi oluyor.

Dubois beni yanılttı takımda kalmalı diyordum ama gönderip bir sağ bek almamız lazım. Maaşından dolayı çıkmak zor olur mu bilmiyorum Fransa'dan hiç isteyenin çıkmaması şaşırtıcı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt