Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.492
- 26.294
- 2.083
7m iyi para
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şampiyonlar ligi tecrübesi olan Danimarka milli takımına seçilmiş oyuncu.11'e Jelert almak pek bi başarı değil sanki..
Nolduben bidaha türkiyeye gelmem arkadaş
uyku yok mu melihfield
Bi kulağının arkası kalırsa gel Batuhanben bidaha türkiyeye gelmem arkadaş
uyku yok mu melihfield
O kurumda çalışan birinin hasta derecede GS'li olduğunu düşünemiyorum.hikmet agabey cok degerlidir ve hasta gagasaraylidir
Bi kulağının arkası kalırsa gel Batuhan
Yarım kalmasın
Erden Timur’un başarısız transferi 7 milyon euro,baya batırdı bizi harbi!!
Olayın arka yüzünü bilemiyoruz. Oyuncular nankör olabiliyorlar. Tamam ben öderim ama hiç bir yere gitmem 4 sene daha parami çatir çatır alirim dese napcan mesela. Bir şekilde o ceza bize yansiyacak benceO ceza Tete'ye kesildi o ödemezse biz ödemek zorundayız ama bu konuda açıklama da ve Erden Timur'unda açıklamasıyla sözleşmesine cezayı oyuncu ve menajeri öder tarzı madde ile tamamen bu riskten kurtulmuşuz. Yani Tete ödemedi ve biz ödedik diyelim daha sonra biz o sözleşme ile başvurarak o parayı Tete'den tekrar tahsil edebiliriz. Ödemezse futboldan men tarzı ceza alır. Bir dönem Lassana Diarra vardı mesela. Bu arada Tete sanırım 2.7 milyon yıllık alacakmış orada da.
Barışa karşılık mıMcTominay + Antony (Kira) : 20 Milyon Euro
O kurumda çalışan birinin hasta derecede GS'li olduğunu düşünemiyorum.