Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 numara adaylari:eriksen,james rodriguez,gio reyna,nico paz,yacine adli başka da aklıma gelmedi

Jelert fizikli oyunculara karsi zorlanir bence. Hem cok guclu degil hem fazla temasli oynamiyor. Ciliz gibi. Hava toplarinda iyi degil. Iyi yonleri tempolu olmasi, suratli, enerjisi yuksek ve dribbling yapabilen bir sag bek. Topla hem ice giriyor hem de cizgiye gidiyor.

Nelsson gibi bir gorev adami. Fazla ekstra isler yapmaz. Nelsson bizde sampiyonluklar yasadi, CL’de oynadi ve Milli Takima cagrilmasina ragmen bugune kadar 20m civari bir teklif gelmedi. Jelert iyi ve istikrarli bir performans sergilerse bile satisindan fazla kar edecegimizi dusunmuyorum. 9+2m bonservis cok yuksek bana gore. Hele de bizim gibi bir takim icin. Bu parayla daha potansiyelli biri alinabilirdi.

Nelsson gibi sahada isini istikrarli bir sekilde yaparsa bonservisini fazla konusan olmaz.
Nelsson 7'ye geldi 3 senedir savunmanın amirali. 2 senede transfer enflasyonu da oldu o yüzden 9 normal. Ağustos sonu alsan belki 4'e 5'e alırdın ama bu tarihte 21 yaşında oynayan adamı getiriyorsan anormal bir para değil bu. Nelsson 9'a satılsa iyi para mı deriz yoksa ucuza mı gitti deriz? O hesap.

Ayoze perez gelir mi
E yaşı var onun ya.10 numara gelecekse,Yusufu yalnızca ilk 11de oynama şartı ile eyupe kiralamali.jelertten sonra 2 ortasaha ve 10 numara ile kapatmalı transferi.ha eriksen geliyosa,yusuf kalsın.eriksen 8 de oynar dünya kupasındaki haliyle.

Richard Rios falan deniyor bazı yerlerde. Nasıl bir oyuncu? Tanıyan var mı?

Richard Rios falan deniyor bazı yerlerde. Nasıl bir oyuncu? Tanıyan var mı?
Copa America'da Davinson'u izleyeceğiz diye uykulu gözlerle Kolombiya maçlarına bakarken 'bize yazılan Jhon Arias yerine Rios var çok daha iyi topçu' demiştim ben. Arias da merkez oynuyordu çünkü. Çok teknik, güçlü ve tempolu duruyordu Rios. Ama takımın çoğu öyleydi. Yanıltıcı mı bilmiyorum Palmeiras performansına bakılması lazım. Turnuvadaki adamı bize yedirmezler gibi.

Nelsson 7'ye geldi 3 senedir savunmanın amirali. 2 senede transfer enflasyonu da oldu o yüzden 9 normal. Ağustos sonu alsan belki 4'e 5'e alırdın ama bu tarihte 21 yaşında oynayan adamı getiriyorsan anormal bir para değil bu. Nelsson 9'a satılsa iyi para mı deriz yoksa ucuza mı gitti deriz? O hesap.
Finansal sorunlari olmayan takimlar icin 9m para degil ama bizim icin buyuk para + elestirim sadece verilecek olan yuksek bonservis degil. Ben daha potansiyelli birini tercih ederdim.

Finansal sorunlari olmayan takimlar icin 9m para degil ama bizim icin buyuk para + elestirim sadece verilecek olan yuksek bonservis degil. Ben daha potansiyelli birini tercih ederdim.
Maaşı yüksek olsaydı dediğin doğru olacaktı. Ama maaşı düşük görünüyor. Doue çok daha potansiyelli ama net bir oyuncu mu ondan emin olamıyorsun. Jelert gibi üst seviye rakiplere karşı oynamışlığı yok. Her şey de potansiyel değil bazen. İşçi arılara da ihtiyaç var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt