Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 22.993
- 11.457
- 1.223
Tete bedavaya gitti diyenler hiç oynamayan gol asist katkısı yapmayan maaşıda kol gibi olan adama siz verirmisiniz o paraya bence gayette başarılı satış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu barça niye pahalı bi ortasaha almıyor yav delirtecekler en sonundaTeklif falan yok yalan onlar
rengim isim veremiyoruz telif haklarından dolayı
Sıra bana geldi diye sakatlanmış
Hocam ben piyasası ve brezilyalı olmasından dolayı zaten min 5 diyorum. 7 bekliyordumTete bedavaya gitti diyenler hiç oynamayan gol asist katkısı yapmayan maaşıda kol gibi olan adama siz verirmisiniz o paraya bence gayette başarılı satış
Hocam ben piyasası ve brezilyalı olmasından dolayı zaten min 5 diyorum. 7 bekliyordum
ayoze perez 10 noda daha çok katkı verirdepay gelirse 9,5-10 oynar ve mertensi dinlendirmek için gelir ancak.ziyech ve zaha ile çok alakasız yapmayin netmeyin
Katılmıyorum ama gitmesine karşı değildim.Adamın gittiğine şükret renktaş. GS tarihinin en kötü 3 kanat oyuncusundan birisiydi.
Bence kovacic uğraşıyorlar eğer o senin paylaştığın arkadaş vardı ya o rabiot tominay falan olsa o kadar heyecan yapmaz bence onlara ilgimiz var çünkü belli zatenÇok söylenti çıkar daha,ilgiden ziyade yol alınmış transferleri konuşalım.yildiz ortasaha kim mesela
Menajerler ve onlarla çalışan medya mensupları tarafından ablukaya alınmış durumdayız. Kimse bana Kopenhagin jelert için görüşme yapıyoruz haberini paylaşıp daha sonrasında Türk medya mensuplari ile avrupali mensuplarin tweetlesmesini masum olarak gösteremez.
Galatasaraya kim tuzak kuruyorsa 7 ceddinden çıksın