Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kiralayınca maaşının yarısını bize ödetip para vermiyorlar
Farketmez ki, orada 1 sene yarim sene risk aliyorsun. Su anda yarim maasinin kari var ortada. 30 yasinda bir futbolcu olsa ok, ama adam daha genc ve 25M lari gormus birisi aslinda. Ben bu hamleyi, yonetime maalesef yakistirdim. Tam onlarlik hamle olmus.

Joao Mario'nun adının bile geçmemesi lazım, her sene yazıldığı için çok önemsemedim.

Bizim aradığımız adam çok net Hojbjerg'di. Erden Timur olsaydı net ikna edilip getirilirdi diye düşünüyorum. Türkiye gelmek istemedi diyenler var, Torreira'nın röportajlarını dinlerseniz sevinirim. Muslera'nın telefonlarını bile açmıyordum çünkü TR'ye gitmek istemiyordum. Geldikten sonra çok sevdim tarzı konuşmaları var.

Hojbjerg'de doğru proje ve hedeflerle Marsilya yerine net bizi seçebilirdi. Onu kaçırdık ona en yakın profil McTominay sanırım ama onun buralara gelmesi için daha da beklemek lazım.

Hojbjerg Marsilya olayın en çok üzen şey oldu beni. Jelert ile birlikte uyum sorunu da yaşamazlardı.

McTominay da olur. Hojbjerg kadar olmasa da çok dayanıklı ve sürpriz goller atıyor. Ama maliyeti bence korkunç seviyede seviyesine göre. Ayrıca o coğrafyadan gelen oyuncuların homesick olma olayı da sıkıntı.

McTominay da olur. Hojbjerg kadar olmasa da çok dayanıklı ve sürpriz goller atıyor. Ama maliyeti bence korkunç seviyede seviyesine göre. Ayrıca o coğrafyadan gelen oyuncuların homesick olma olayı da sıkıntı.
homesick... Başka bir açıklama. Teşekkür ederim.

Tackling tek başına bir anlam ifade etmiyor o oyunda :) oyuna göre yorumlarsak Tr alt liginde tominaydan agresif oyuncu vardı o oyunda :)

Oyundan ziyade adamı izledik zaten ya.

Defansta adam geçirmiyor hiç bir şekilde. Hücum katkısı çok sınırlı olmasa zaten United asla satmaz ya da United yerine Real vs yapar o seviyede oynar.

Defansta adam geçirmiyor hiç bir şekilde. Hücum katkısı çok sınırlı olmasa zaten United asla satmaz ya da United yerine Real vs yapar o seviyede oynar.
Ceza sahasına o kadar çok koşu atıyor ki. Hücum olarak müthiş iş.

O adam buraya gelmezdi malesef. Boşa olta atıp durduk. Bizim olta o balığı çekemezdi

ne almayı becerebiliyoruz, ne satmayı. Bu tür şeyleri ne zaman profesyonellere bırakacağız.

İskoç olduğu için bir nebze olmaz belki ama yıllardır İngiltere'de olduğu için ihtimal de yok değil. Hojbjerg profilinde alma ihtimalimiz olan birini göremiyorum pek.
Wendel iyi oyuncu ama biraz daha 10 numaraya kayan tarzı var. Ligde iş görür ama Avrupa'da Kaan-Torreira-Wendel yapıp Mertensi kanata koyabiliriz ya da sonradan girebilir.

Kirala abi o zaman, yani potansiyeli olan adamdi. 1 sene kiralasan ve gene vasat oynasa da, zaten ayni civara satardin. Orada 1 sene icinde kendini gösterme ihtimalini hice sayarak satmislar. Nereden bakarsan rezal bir durum.
Kiraladın performans vermedi orada nereye satıyorsun tam olarak aynı paraya adamı? 2.75 milyon maaşı var bu oyuncunun. Kiralamak kötü olurdu bu anlaşmanın eksiği sonraki satıştan pay maddesi konulmamasıdır bu konuda eleştirilmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt