- 4 Ağustos 2009
- 83.879
- 62.605
- 5.093
Yapacağınız işi s. diyip istifasını verir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
baya diri gördüm ben adamı ya allah allah. yetenekli zaten ibis. sadece güçlü kalması lazım. ziyech v2.Oynamadı abi
Gitmeden öncede mal demiştin kemal'imOh artık yazabilirim çok beyinsiz bir futbolcuydu
valla ben dün akşam evlerinde city ile olan maça biraz bakayım dedim bi 15 dk falan, kaç kere teke tek kaldı grailish ile çalım yemedi ve şu dikkatimi çekti biz pres futbolu oynuyoruz, çocuk pres yaparken kene gibi yapışıyor adama baya taciz ediyor resmen : ) okan hoca pres konusunda baya memnun kalabilir.Jelert'i 5 kere bile 90 dakika izlememiş herkes niye karşı bu adama?
o fiyata kulüp aldı herif heyecanlanmamıs mı? hadi ordanFerdiye 30 m teklif heyecanlandırmıyormuş acuru
Bi 10 yıl olmuştur forumdan ayrılalı..
Dışardan okuyordum.. Tekrardan merhaba herkese..
Benim 10 numaraya istediğim Andreas Schelderup.. 20 yaşında daha
Fb..nin 6 yediği Nordsjaelland maçında dikkatimi çekmişti..
15 e falan alınabileceğini düşünüyorum
Mertensi kesecek gibi değildi abi pahalı bir de. Gerek yok yani. Okan Hoca geçen sene de istiyordu bunu. anlamadım ki biz 4-4-2 ye mi döndük naptık.baya diri gördüm ben adamı ya allah allah. yetenekli zaten ibis. sadece güçlü kalması lazım. ziyech v2.
Önce 8 ondan sonra depay veya baska transfere bakilabilir.Yapacağınız işi s. diyip istifasını verir.
Ferdi 20+bonusa giderNuri disinda ferdiyi isteyen var mı onlar da en fazla 20 veriyor değeri bu diye.