Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay bee mazroui westham,bissaka inter,dumpries manchester united ha.dedik ama mazroui ayrılır diye

Jelert'i 5 kere bile 90 dakika izlememiş herkes niye karşı bu adama?
valla ben dün akşam evlerinde city ile olan maça biraz bakayım dedim bi 15 dk falan, kaç kere teke tek kaldı grailish ile çalım yemedi ve şu dikkatimi çekti biz pres futbolu oynuyoruz, çocuk pres yaparken kene gibi yapışıyor adama baya taciz ediyor resmen : ) okan hoca pres konusunda baya memnun kalabilir.

Depay euro 2024 bence de iyiydi,bizi de hirpaladi herif

Ferdiye 30 m teklif heyecanlandırmıyormuş acuru
o fiyata kulüp aldı herif heyecanlanmamıs mı? hadi ordan
aziz yıldırımın söyediklerinden soanra bi tane cesaretli savcu yok mu bu memlekette ya. bir allah2ın kulu da çağırıp sordu mu acaba aziz yıldırım'a ne demek istedin anlat bakalım diye? o açıklamalayı herhangi bi vatandas baska bir vatandas için yapsa yirmi defa sorusturma geçirir, açıklamayı yapan ifadeye çağırılırdı.

Bi 10 yıl olmuştur forumdan ayrılalı..

Dışardan okuyordum.. Tekrardan merhaba herkese..

Benim 10 numaraya istediğim Andreas Schelderup.. 20 yaşında daha
Fb..nin 6 yediği Nordsjaelland maçında dikkatimi çekmişti..
15 e falan alınabileceğini düşünüyorum
🐦 Olduğunu hemen belli etti mi ?

Palmeri denen adam İtalya'nın Ertem Şener'i o yüzden hiç kaale almaya gerek yok. Depay'ın formundan ziyade şuan ki kadroda bence yeri yok. Kanat desen doluyuz Mertens'in yedeği desen olmaz. Menajer önerisi %100

Depay'a gerek yok tam bjklik transfer. mevki olarak koyacağımız bir yer olmayan bı adam için o maliyete girilmez. Bence menejar onerisidir amam ilgilenecegimizi düşünmüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt