- 4 Ağustos 2009
- 83.853
- 62.569
- 5.093
Ispartada bir arslan var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangi uçakla geliyor?O uçakla Jellert gelmiyor ki.
Bergen balcinBergen overrated bı herif forumda'da yıllardır abartılıyor. Bir diğeri de gedson
Doğru da oyuncu direk kampa gidecek diyorlar İstanbul'a gelmeden. Özellikle bu Doue işinden sonra gelmeyen açıklamaları uzayan işleri sevmiyorum.bu a
Saglik kontrolünden sonra genelde geliyor Kap
Kiralasan kiraladığın kulüp maaşını ödemez adamın maaşı bize kaçar tutmazsa 2 milyona gönderirsin 2.75 de maaşını verirsin -750Kirala abi o zaman, yani potansiyeli olan adamdi. 1 sene kiralasan ve gene vasat oynasa da, zaten ayni civara satardin. Orada 1 sene icinde kendini gösterme ihtimalini hice sayarak satmislar. Nereden bakarsan rezal bir durum.
Bende ordayımIspartada bir arslan var
oho parası mı oynayatacak topcuyu böyle bakıs mı olur kardesim. 1m luk topcu alalım ama nokta atısı olsun. tarihindeki en büyük parayı en ucuz transferlerinden birinden kazandın. rekoru kalsın şampiyonluk getirsin.En pahalı transfer rekorunu kıracağımız bir orta saha gelsin keyifle izleyelim şu sezonu
En büyük isteğim mc tominay nasip olur mu zor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Koptum :dDepay Isparta‘da tatil yapıyor fikri çık aklımdan
oho parası mı oynayatacak topcuyu böyle bakıs mı olur kardesim. 1m luk topcu alalım ama nokta atısı olsun. tarihindeki en büyük parayı en ucuz transferlerinden birinden kazandın. rekoru kalsın şampiyonluk getirsin.
Nah satardik. Yunanda da bu şekilde bomboş oynasa hiç bir yere satma şansı bulamazsin. Kol gibi maaşı var bikere. Kimse o yükün altına kolay kolay girmezKirala abi o zaman, yani potansiyeli olan adamdi. 1 sene kiralasan ve gene vasat oynasa da, zaten ayni civara satardin. Orada 1 sene icinde kendini gösterme ihtimalini hice sayarak satmislar. Nereden bakarsan rezal bir durum.
beğenmiyorum ben o adamı tarihi rekor haberi bi sonraki haberde tarihi kazık olarak devam eder.Mc tominay ı alabilirsek zaten o rekor kırılmış olur maalesef r’daş kaliteyi ucuza alamazsın
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi