Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sergio ile sözleşme yapan profesyonelimiz! kim ise bir daha kulüp binasından içeri sokulmaması lazım.

Allah'tan o dönem Benfica Seferoviç'i bonservisi ile bize çakmadı. Resmen verilmiş sadakamız varmış.
Şu anda Futbol Transfer Komitemizde görev yapıyor. Cenk ERGÜN

İbrahim Hacıosmanoğlu seçildiğinde en çok hakemlere çeki düzen verir diye düşünmüştüm ama bugün yayınlanan VAR hakemi listesinde hem Erkan Engin hem de Emre Malok var demek ki pek bir şey değişmeyecek.

Yabancı VAR hakemi ise diğer TFF'nin ne doğru kararıydı. Saha içindeki hakem yönetimleri bile düzelmişti.
Hacıosman TFF başkanı olmuş en boş adam. Liyakat zaten yoktu ama bu adam konuşmayı bilmez, eğitimsiz, mafyatik ve siyasetin lafıyla her şeyi yapabilecek biri. Öyle eski açıklamalarına bakıp Koç'u susturacak, engel olacak vs diye bekleyenler geçen sezondan daha beter şeyler görürse şaşırmasın. Mecnun ile de kanlı bıçaklıydı gitti yanına onu aldı ilk iş örneğin.

Kamuoyu önünde göstermelik iki laf dalaşı yaparlar ama kapalı kapılar ardında Acun, Saray ve Hacıosman ekseni ile işi eskisinden daha rahat götürürler.

Derrick Kohn’un ilk maclardaki performansi gayet iyiydi. Bindirmeleri, cizgiye inip pozisyon yaratmasi, dribblingleri. Sezonun sonlarina dogru ise biraz dustu. Burada cok degersizlestiriliyor bence. Teknik ekibin defansif yonunu gelistirmesinde yardimci olmali.
Gayet iyi oyuncu zaten bu yönetim daha iyisini de alamaz. fb maçında her topu ona verip hadi bizi atağa çıkar dersek elbette adam top kaybı yapar.

Sen o adamı bir kere bile Osayi'nin arkasına kaçıramadıysan o günkü oyun anlayışın yanlış demektir.

fb maçını örnek vermemin sebebi o maçtan sonra tepkiler çığ gibi büyüdü o yüzden.

Dalga geçilmelik bir durum değil adam bizi istemedi diye bok atmaya da gerek yok.

Gayet potansiyelli bir oyuncuydu. Doğru bir iletişim ile çok rahat ikna edebilirdik ama bizde o iletişim kalitesi şu an için yok. Yazık oldu umarım 3 sene sonra bunu elimizden kaçırdık diye hayıflanmayız.
İşin içerisinde Chelsea varsa öyle iletişimle falan ikna edilmezdi. O yüzden kendimizi kandırmayalım bana da sorsalar ben de doğuştan Galatasaraylı olmasam Chelsea Galatasaray mı diye gider chelsea'yi seçerim. Hele ki bu yaşta...

Chealseade 1 sinifta 50 öğrenci var.2 3 mac oynatir sonra antrenman topçusu olur.

Jalard henüz açıklanmadığını göre bir sorun çıkmış olabilir

Doue Strasbourg’ta. Bizim salaklar adamı ikna edememiş, yok sözleşmesine fesih hakkı ekletmek istedi bilmem ne. İkna edemediğin için onu ekletiyor zaten

Herşeyde yönetimi suçlamayın gelmek istemiyordur sorun çıkardı hadi bunlar salak diyorsun ikna edemedi geçen sene erden Timur varken assignon denen çöp poşeti düşme potasında ki burnleyi tercih etti ona ne diyeceksin transferde böyle şeyler olur normaldir her zaman her istediğin gelecek diye bişey yok

İşin içerisinde Chelsea varsa öyle iletişimle falan ikna edilmezdi. O yüzden kendimizi kandırmayalım bana da sorsalar ben de doğuştan Galatasaraylı olmasam Chelsea Galatasaray mı diye gider chelsea'yi seçerim. Hele ki bu yaşta...
Chelsea özellikle son senelerde hep böyle transfer yapıyor. Giden gençlerin durumu da ortada...

Sen doğru bir yaklaşım ile gidersen her türlü ikna ederdin. Chelsea'nın radarına bir oyuncu girmiş ise Alanya'ya bile gitse çalışıp performans gösterse Chelsea gider alır onu.

Boey gibi bir referans elinde varken ikna edememek bence bizlik bir durum.

Hacıosman TFF başkanı olmuş en boş adam. Liyakat zaten yoktu ama bu adam konuşmayı bilmez, eğitimsiz, mafyatik ve siyasetin lafıyla her şeyi yapabilecek biri. Öyle eski açıklamalarına bakıp Koç'u susturacak, engel olacak vs diye bekleyenler geçen sezondan daha beter şeyler görürse şaşırmasın. Mecnun ile de kanlı bıçaklıydı gitti yanına onu aldı ilk iş örneğin.

Kamuoyu önünde göstermelik iki laf dalaşı yaparlar ama kapalı kapılar ardında Acun, Saray ve Hacıosman ekseni ile işi eskisinden daha rahat götürürler.
Seçimden önce 2010-2011 sezonu şampiyonu ile ilgili bir açıklaması var. O umutlandırmıştı biraz, birilerine şirin gözükmeye gerek yok deyip fikrini söylemişti.

Diğer önemli nokta Ali Koç, Mehmet Büyükekşi'ye söylediklerinin onda birini bile söyleyemez. Dediğin eleştirilere katılmakla birlikte en azından söylediği ve yaptığı birbirini tutar diye düşünüyorum. Ama o konuda da biraz umudumu kaybettim.

Doue malı yok olup gidecek
Doueden bi halt olmaz yav futbolcunun oyun tarzı bile belli ediyor abi izleyince top sürüşü avanak avanak adamın dönüp dolaşıp bitane çalım attığı videoyu koyuyorlar çok hızlı bir bekte değil bence sadece bilekleri iyi tek olayı o

Okan Buruk :Bana depayi istiyor musun? diye soruyorlar.Ben acaba bir bek daha alsak mı,2 ortasaha alsak mı diye düşünüyorum.

Okan Buruk:nanasiden,mc tominaya,hatta manchester united baskani joel avral glazer baskan ile oturulur konuşulursa erikseni de istiyorum,ben yeni biŕ Galatasaray kurmak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt