Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doue transferi zaren mide bulandıracak hale gelmişti bu saatten sonra gelmediğine sevindim

Doue gibi Jelert veya Boey gibi oyuncuların dün adı çıktıysa bugun gelmesini beklerim bu kadar suyu çıkmaması lazım bu tip oyuncuların transferinde

Sanki Joao Cancelo mu transfer ediyoruz da bu kadar sünüyor bu transfer

Fenerbahçe'nin yerinde olsam net bir şekilde parayı verir Wendel'i alırım.

Vasat herifler öyle uzaktan atıp tutmakla olmuyor bu işler lafla peynir gemisi yürümüyor. Bunlar daha iyi günlerimiz hele bi lig başlasın maaşlar ödenmesin o zaman burası yangın yerine dönecek ama iş işten geçmiş olacak.

Galatasaray Yöneticisi İbrahim Hatipoğlu:

"İsmi hiç konuşulmayan, ama bizim baya mesafe kat ettiğimiz oyuncular var. Bu oyuncuları bitirinciye kadar gizliliği sürdürmeyi planlıyoruz”
Bakalım bir sonraki görüşme Çiğ Köfteci Ali Usta‘da mı patsocu Hatice teyze‘de mi gerçekleşecek

Futbol kariyeri 6 aylık 20 yasında bir herife 1.5 ay ugraşıp teşekkür edip döndüler skfjfjfndndbdjdbsb :asd:
Albayraktan da kötüsü var mı olur mu diyorduk, aha işte. Taraftar olarak bişeyler yapmalıyız bu böyle olmayacak belli, biçare bulmalıyız, bunların umrunda değil takom taraftar camia falan.

Hikayeyi bırak hemen ara Erdeni yalvar yakar ağam biz ettik sen etme de ...

Vecino ismini ortaya atan serefsiz kimdi yabanci hesapti , seversin sevmezsin gs camiasini karistirmak icin attigi kesin ACİL İFSA VE YASAK GELSİN

Bu nöbeti kapatıp, yönetim istifa nöbeti açalım.
Bu reziller transfer de yapmasın, oyuncu falan da satmasın. Satışların başlamasından ayrıca korkuyorum. Sanchez ve Barış Alper'i kelepir fiyata gönderir bunlar !
Gerekirse mevcut kadroyla sezona girelim ama bunlar defolsun gitsin yeter ki

Davinson Sanchez zenit'i takip etmeye başlamış. İster misin bunlar Sanchez 'le wendel'i takas etsin.

Dedelerin yasaklanmasını talep ediyorum artık. Güya Ptesi 00.00'a kadar süre verildi diye haber girdiler, 2 saat geçmeden resmi ağızdan Doue için masadan kalktık açıklaması geldi.

Ilkokul çocuğu gibi saga sola sallaniyordu ,özgüveni gitmiş Ibram´in,Wendel falan beklemeyin

Galatasaray'ın parasına çöküyorlar!
Mesele tam olarak bu. Boey'in satisindan sonra, Sampiyonlar Ligi gelirleri, kombine satislari, magaza gelirleri derken bunlarin gozu dondu. Apar topar Erdeb'i harcadilar. Gorun bakin, iyi izleyin Baris'i da satacaklar. Soygun var Galatasaray taraftari.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt