Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fb barışın ayrılacağını öğrendi hemen oğuzu aldı zor durumda bırakmak için

siz bu barış olayının boyutunun hala farkında değilsiniz :)))

genelde iş işden geçince conk ediyor Erden Timur olayında gibi!!!!!

fb barışın ayrılacağını öğrendi hemen oğuzu aldı zor durumda bırakmak için

siz bu barış olayının boyutunun hala farkında değilsiniz :)))

genelde iş işden geçince conk ediyor Erden Timur olayında gibi!!!!!
Daha dur kereme de teklif gelecekmiş, gidecek gibi o da. Gerçi ikisinin gitmesine de gerek yok, biri gitse oğuz nasıl aranacak göreceğim. Dursun o vermediği 1 m euroyu oturur artık canı sıkıldıkça sayar

Her duyduğunuza inanmayın kusura bakmayın ama Şuan harbiden göt ister üç kuruşa barışı falan satmak ciddi şekilde olay çıkar gönlünüz rahat

Furkanda iş var gibi ama bizim altyapı bu halde olduğu sürece ondan da bişey olmayacak. Eğitimin esi verilmiyor gençlere
U19 şampiyonlar ligi maçlarını izlemiştim en çok Gökdeniz dikkat çekiyordu. Hamza ve efe kadar gündem olmadı. Niye soyadı akman değil o yüzden mi ? 50 tane saha yapsalar bir şey düzelmez. Hoca yok hoca yıllardır böyle bi takım 1 tane kaleci çıkaramaz mi ? 31 yaşındayım bizim altyapıdan çıkan bir tane iyi kaleci hatırlamıyorum. Bu herifler niye hala görevinin başında ?

Daha dur kereme de teklif gelecekmiş, gidecek gibi o da. Gerçi ikisinin gitmesine de gerek yok, biri gitse oğuz nasıl aranacak göreceğim. Dursun o vermediği 1 m euroyu oturur artık canı sıkıldıkça sayar

liverpool bir adamı sağlık kontrolünden geçirecek de kimsenin haberi olmayacak

dün vecino üzerinden schira yaptı bunu

aklınızla alay ettirmeyin renktaşlar

yönetimi eleştirin yerden yere vurun da kendi aklınızla başkalarını alay ettirmeyin

bu etkileşim kevaşeleri nabza göre şerbet verir

hava pozitifse kırk tane olmayacak büyük isim yazar negatifse daha negatifi pompalar ki etkileşim alsın

kendinize saygıdan bu adamlara ve onları taşıyanlara mesafe koyun

yarın birgün liverpool barışı alsa dahi sağlık kontrolünden henüz geçirmemiştir emin olun

barış menajeriyle özel uçakla tatil için gittti zaten londraya kardeşim :))))

Siz hala hiçbirşeyin farkında değilsiniz!!!!

vecino gecesi Erden Timurun dokunulmazlığının gittiğini gören bu yönetim o günden sonra o cesaretle adamı yedi

uyardık dinlemediniz!

yine aynı muhabbet

sonradan conkluyor herşey !!!!

U19 şampiyonlar ligi maçlarını izlemiştim en çok Gökdeniz dikkat çekiyordu. Hamza ve efe kadar gündem olmadı. Niye soyadı akman değil o yüzden mi ? 50 tane saha yapsalar bir şey düzelmez. Hoca yok hoca yıllardır böyle bi takım 1 tane kaleci çıkaramaz mi ? 31 yaşındayım bizim altyapıdan çıkan bir tane iyi kaleci hatırlamıyorum. Bu herifler niye hala görevinin başında ?
Nitelikli eğitim hiç yok gerçekten. altyapıyı sadece başlarına bi fitnesscı koyalım çocuklar spor yapsın diye görüyoruz.

ben de barışın satılacağını düşünüyorum dursun galatasarayın önünü kesmeye geldi çünkü
Barışı 30 değil 50 milyona satsan nolur. Yarısı BB irliğine gider, gerisi ödemelere, adaya vs derken elimizde bişey kalmaz. Geçen yıl 100 milyon dolar gelir elde etmişiz kulüpte 3 milyondan çok para çıkmıyor,kara delik resmen hortum gibi emiyor paraları. Bbirliğide bir tek bize dert bu arada, fb, bjk ve ts nin böyle bir derdi yok ilginç.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

40 mılyon euroya barıs alperi satıyorum

Taraftarin derwalı tasladiklari gibi bir donem.denizlisporlu erolun bjkye çakması gibi bi habere ihtiyaç var şu an

Sağ beke alın abi Dedic'i

Ortaya da alın abi Kone Nypan Ilic'i bitti gitti ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt