Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.749
- 18.843
- 1.188
Bu takimdan korkarim arkadas
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yine dursun dönemi olabilir. 2015-2016 dönemleriTransferde hiç bu kadar ezildiğimiz sezon olmuş muydu
Icardi bile herseyin farkinda,transferde sonuc alma haftasi14 yabanci olunca da ağustosta şov inşallah
![]()
Peki dursunun başkanlığı kaybedince hemen borcumu verin diye yeni yönetimin yakasına yapışmasıgsyiadın kulube ikinci el minibüs hediye etmesi aklıma geldi bir an
yöneticilikleride o çapda
Kolpa haber. Bu haberden 2 saat sonra Hatipoğlu açıklama yaptı. Geriden geliyorsun üstadAcaba Doue'ye kaçıncı defa 'geliyosan gel bak bu son şansın' diyoruzdur
Bence en az 6-7 vardır
Ne gülüyodur herif artık bu tehditlere ha
Yine de demişizdir birkaç defa belliKolpa haber. Bu haberden 2 saat sonra Hatipoğlu açıklama yaptı. Geriden geliyorsun üstad
Bence de çakallık var kiminle çalıştığı ve o herifle çalıştığından beri Gs haberi azalttığından durum belli az çokRomano niye bu çocuğu paylaşıp duruyor anlamadım bu çocukta fena menajer çakallığı olabilir
Bu sefer hiç takip bile etmedim çünkü sinir olmaya gerek yok diyip gün boyu keyfime baktım hatta biri özet geçebilirse sevinirim.

Ivan Ilic şimdi nası mutsuzdur Zenit transferi yattı diye, al sana fırsat
Kone ortada kaldı, al sana fırsat
Nypan devlerin radarına girmeden eldeki hayvani bütçeyle alınır, zarar etme ihtimalin yok, al sana fırsat