Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ertanlara falan da inanmayın. Bütün dünya nesyri icin 22+3 haberi geçerken bu herif 20 altına bitti diyor. Çünkü içerden 20 altı olduğunu girin diye talimat aldılar. Bütün menajerler piyasayi yönlendiriyor bunlar da maşası
Transferi bitirdikten sonra bunlar boş muhabbet oluyor. Adamlar aldı mı aldı sonuçta. KAP'a makyajlı bildirim yaptıklarını herkes biliyor zaten

GTCqgDKXQAAB1GV

Şu fotoyu şöyle bırakayım da, nöbete uğur getirsin.

"Shit Tier" kategorisindeki isimleri ısrarla paylaşmanızın bir sebebi var mı. Maksat konu renklensin ise eyvallah.
Galleti yasak

Herkes görsün 2dk sonra açacağım nöbeti tekrar

GSCimbom Yönetiminden Duyurular https://www.gscimbom.com.tr/threads/gscimbom-yonetiminden-duyurular.11826/post-15482662
Haberim yoktu yasaklı olduğundan. Kendisini tanımam, Sky ve La Gazetta'yı görünce herhalde bir şeyler biliyordur dedim.

Transferi bitirdikten sonra bunlar boş muhabbet oluyor. Adamlar aldı mı aldı sonuçta. KAP'a makyajlı bildirim yaptıklarını herkes biliyor zaten
Hiç boş muhabbet değil hocam. Bu adam burda tier kaç 1 mi 2 mi? Buna sahip olma hakki veriyorsanız noktasina kadad doğru olmalı. Mamali adamlar mi değil mi? Alayi mamali.

Tff sınırı arttıracak gibi başımızda birileri olsa fena olmazdı copa americanın yıldızıydı adam

Haberim yoktu yasaklı olduğundan. Kendisini tanımam, Sky ve La Gazetta'yı görünce herhalde bir şeyler biliyordur dedim.
Zaten sabah çok erken saatlerde duyuru yapılmıştı, hatırlatmak için şöyle bir paylaşım daha yaptım. Haberin olmaması normal o yüzden bir sıkıntı yok.

Transfer nöbeti şu an çok saçma değil mi? Bunlar para koyup transfer yapar mı? Yapsalar nasıl oyuncuları getirirler?

Çözüm transfer nöbeti değil, istifa nöbeti.

Transfer nöbeti şu an çok saçma değil mi? Bunlar para koyup transfer yapar mı? Yapsalar nasıl oyuncuları getirirler?

Çözüm transfer nöbeti değil, istifa nöbeti.
Abi nasıl istifa ettireceksin, zamanında dursun dönemi Florya'ya yürüdü taraftar, adamlar TOMA çağırıp hiçbir şey olmamış gibi hayatlarına devam etti. Bu adam taraftarın ne dediği ile ilgilenmiyor. Dua edelim de genel kuruldaki muhalefet bir şeyler yapmaya başlasın. Yoksa 2 yılı düşünmek bile istemiyorum.

Hiç boş muhabbet değil hocam. Bu adam burda tier kaç 1 mi 2 mi? Buna sahip olma hakki veriyorsanız noktasina kadad doğru olmalı. Mamali adamlar mi değil mi? Alayi mamali.
1 ve 2'de olanlar bile yemlenebiliyor veya doğrudan yabancı gazeteciler bile fonlanabiliyor. Sen transferleri yapamayıp milletin ve Rennes kulübünün bile diline düşersen böyle olur. 17 yıldır sosyal medyada her sene fener şampiyon oluyor ama gerçekte hiç de öyle olmadı. Az laf, çok iş. Erden Timur bitmiş daireleri teslim etti ama bunlar içine yakışacak mobilyaları bile dizemiyor işte.

Bugünkü antrenmanda ilk kampta olmayan bazı genç oyuncular vardı. Özellikle Atakan Ordu ve Baran Demiroğlu dikkatimi çekti. İkinci kampta farklı bir oyuncu grubu olacak muhtemelen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt