Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marsilya bi proje sunmuş olabilir hojbjerge.nketiahi da alacaklar...açıkçası tek içime sinen rabiot,sonra da mc tominay.hojbjergi istemiyordum pek

Aksama kalmadan tier militanlar tarafindan yalan haberler uzerimize atilacaktit

Haluklar dan kurtulduk sanıyorum ki...samiyen ve karakullukcuya yüz verirseniz tepenize binerler.dun ugur baya saçmalamış yine gaza gelip,yok taksitle adam mi alınır,yok tete verilirdi zenite.hojbjergi bize getiren de ugurdu.samiyen doue imza attı diyerek zaten patladı,geçen sezon hiç bi transferde bu tarz bisey söylemedi.yonetimi yemek icin bu mallara ihtiyacımız yok

evet kimse gelmeyecek gibi

Yabancı basını takiplesinler,zor bisey değil haber trafiği yoğun olur artik ağustosa kadar
Premier ligdeki durum belli olmadan transfer olmaz. 14 yabanci olsa tutar birini getirler sonra firsat ehehe derlerdi ancak 12de kalinca isler boka gitti orayi gormeden hareket edemezler.
Euro 2024 hikayesinde de yatan durum buydu aslinda. Euroda oynayanlari birileri alirsa oradan cikan kelepir coplere akacaktik

Alamazlar kimseyi ancak Süper Lig’den Aytaç alabilir bunlar o da gelmez hatta

Dünya üzerindeki tek sağ bek Duoe ve tek 8 numara bu adı geçenler sanırım. Daha dün profesyonel olmuş Duoe için bu kadar küçülmeye gerek yok. Olmuyorsa zorlama. Ama asıl amaç o değil. Asıl amaç taraftarı oyalamak.

Bu beceriksizlerden hala transfer mi bekliyorsunuz siz, kulübü batıracak sözleşme yapmadan kimseyi alamaz bunlar.

Kariyerinde 40 tane profesyonel maçı olan sağ beke 9 milyon euro bonservis verip hala getirememek müthiş bir şey

Tarihin acik ara en rahat transfer sezonu olacakti. Sağ bek ve orta saha en acil almamız gereken mevkiler idi. Sağ bek 6 aydır yok, orta saha 2 senedir yok. Bu kadar plansız iş yapılmaz, rezil ettiler kendilerini de hocayi da. Yazıklar olsun, 2. Kampa da yetişmedi acil ihtiyaçlar. Dursun Özbek ocaki goremez böyle devam ederse.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orta saha transferinin uzamasına cidden takılmadım bugüne kadar. Ama takımda bek yok bek. Trabzon'a bakıp utanın yahu. Apar topar kaçan adamın yerine 3 günde bek aldılar. Bu gidişle süper kupa maçında Kaan oynar yine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt