Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yönetim pazardan çikita muz alamaz. Şimdiden zortladılar… iş bitirici yok, masaya para koyan yok… yarın öbür gün menajer tezeği üzerinden devam.

Premier ligdeki durum belli olmadan transfer olmaz. 14 yabanci olsa tutar birini getirler sonra firsat ehehe derlerdi ancak 12de kalinca isler boka gitti orayi gormeden hareket edemezler.
Euro 2024 hikayesinde de yatan durum buydu aslinda. Euroda oynayanlari birileri alirsa oradan cikan kelepir coplere akacaktik
Bu sefer biter 2 transfer,14 olunca da tekrar bakariz

Fb, Bjk ve Ts yerli oyuncuları gözden kaçırmıyor.

Ne transferi hocam

Screen-Shot-2024-07-21-at-12-08-55-PM.png

Bunlar transferleri yetisteremeyip, CLe kalamazsak iyice ortalik karisir. Ordaki gelir eksikligi yüzünden daha ocak ayina girmeden maaslar ödenemiyor haberler cikar ve devre arasi bir iki oyuncu satmak durumunda kaliriz.

fbnin yerinde olsam terem moffi ya da emboloyu alırdım.nesyri 1- 2 ay peşinden kosulup,yıllık 8-10 milyona bağlanacak bi adam hiç değil.kafa vuruslari çok iyi dzeko gibi,en önemli artisi o..kalırsa ferdi ya da ostorvalde ve samuel ne kadar isabetli orta keser bilemedim.maximin kendine oynuyo,oguz çizgiye inip yerden top ceviriyo.irfancan ve cengiz en doğrusu kanat icin ama ikisi de gidecek sanırım.tadic geçen seneki gibi marke edilmezse bi tek o besler nesyriyi

Jelert gibi çocuklara 10m+ vermek başarı değil rezalettir.

Doue tarafı baktı bunların seviyeye, dalgaya başladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt