- 5 Eylül 2014
- 80.072
- 62.705
- 4.283
Bir gece ansızın kayseriden üzücü haber gelebilir ben söyleyimua ya bir sana iki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir gece ansızın kayseriden üzücü haber gelebilir ben söyleyimua ya bir sana iki
eşref reis ateş etmeye başlamış..
eşref reis ateş etmeye başlamış..
Bozacının şahidi şıracı.Bu demek oluyor ki, biz birşey vadetmeyeceğiz birşey de yapmayacağız. Dursun vadediyor diye yakınıyor sanki. Gs kimlere kaldı
eşref de mataf biri değil ama camiadan da ses çıkması lazım..Dursun ne söz verse eline yüzüne bulaştırdı...Dursun Özbek’le çapsızlıkta yarışabilecek ender kimselerden.
eğer gerçekten isakseİsaksen fenere diyorlar
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de twitterda görmüştüm@Uğur İz
senin video'yu kullanmışlar yahu telif at.
Eşref dursunlar da rezil bir adamGalatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu: "Sportif direktörümüz daha önce başarılar kazanmış Cenk Ergün olacak."
Erden reis o seneki çapsız kimse buna musade etmez ve nef olarak verir yine ya burak 100 milyon diye hava atarken sözünü tutmus olsun diye stada sponsporlugu almıstı adamAllah muhafaza rams iflas etse stat ismimiz
Dinçer Azaphan Stadyumu olacak
Yillik 50 bin tl karsiliginda
o yürek var mı uacılarda gelsinlerde sucuğumu ikram edeyim.Bir gece ansızın kayseriden üzücü haber gelebilir ben söyleyim