G. Can Özfiliz
Parçalı Üye
- 6 Ağustos 2022
- 3.022
- 1.702
- 1.028
Nasıl bu kadar sabırlısınız takdir ediyorum
Benim için bu akşam bittiler
Benim için bu akşam bittiler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaza bela 2 fayda verecek oyuncu gelse bile bunlara goz actirilmamaliUlan Allah'tan sil baştan kadro kurulması gerekmiyor var ya bunlar bu beceriksizlik ile yeniden karanlık döneme sokarlardı Galatasaray'ı
Assignon da mı dansözdü? Parades, Partey daha ismini saymadığım nice orta saha? Rabiot ve McTominay de dansöz olur. Taa yıllar önceye gidersek Asamoah’da dansözdü.bOğuz Aydın, Rashica, Fred kalleş olur.Rennesi ikna süreleri uzun sürdü. Menajer bağlantısı olan ertan ve yasaklı diğer öküz herif bile anlaşıldı demişti. Bunlar menajerlerle çalışıyor. Oyuncu dansözlük yaptı çok net abi neyi anlamiyorsunuz. Bu adamlar vasıfsız evet çok uzun sürdü bu iş ama ertanlar falan net olmayan şeyi girmiyor çünkü direk kuluplerle iş yapan menajerlerden haber alıyorlar
Küme düşmenin en büyük adayı yaparlardı bunlar.Ulan Allah'tan sil baştan kadro kurulması gerekmiyor var ya bunlar bu beceriksizlik ile yeniden karanlık döneme sokarlardı Galatasaray'ı
Assignon parades parteylerde ET vardi o zaman ona da beceriksiz diyorsun doğal olarakAssignon da mı dansözdü? Parades, Partey daha ismini saymadığım nice orta saha? Rabiot ve McTominay de dansöz olur. Taa yıllar önceye gidersek Asamoah’da dansözdü.bOğuz Aydın, Rashica, Fred kalleş olur.
Ya abicim anlayın artık bizimkiler bit pazarlığı yapıyorlar, taraftarı uyutmak için de isimleri salıyorlar ortaya. Son gün kim kalırsa ya da pazarlıktan şansa düşürürlerse alıyorlar.
Ua aksiyon almayacak mı headoua listede değil dendi ama
halen gündemde
Boyle bisey dedi mi gercekten?Okan hocanın istediği isimler zor isimler deyince benim kayış koptu. Ampul tipli herif zaten senin suratını görünce malum kesimin yıllardır çektirdiği eziyet aklıma geliyor. Bir de hocayı hedefe koymaya çalışıyor. Alayınızı çatır çatır yemezsek bu da bizim ayıbımız olsun.
Bu sene şampiyon bjk olmalı ne dersinHocanin hazirlik macindan sonraki aciklamalarindan douede bi bok oldugu belliydi
Şu adamı bile sinirlendirdiler artik bu konuda