Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Assignon parades parteylerde ET vardi o zaman ona da beceriksiz diyorsun doğal olarak
Yav ben isimlerden bahsetmiyorum. Bu herifin yani başkanın politikası bu. ET de günün sonunda bu politikaya uymak zorunda kalıyor ki zaten ondan da istifa etti gitti. Farkındaysan Asamoah bile dedim. O zaman ET’nin ismi bile bilinmiyordu.

İlk sezon transfer politikalarına bakın, geçen sezon sol bek, zaha vs politikalarına bakın bir de sonrasına bakın Temmuz’dan sonra hayatımızda Dursun uyutmaları devreye girdi. devre arasında devam etti, bu sezon hep uyutma ile geçiyor

Bu saatten sonra transferin gelmesini değil.. Elimizdeki kadroyu korumayı hedeflemeliyiz çünkü adamlar maddi açıdan kitlenmiş..

Elimizdeki kadroyu bile koruyamayız renktaşlar.. Durum onu gösteriyor..

Doue işini, oyuncunun süreci bu kadar uzamadan yapsan saygı duyardım olması gerekeni budur geç oldu doğru oldu ama kıymeti olmadı.
Wendel'in de menajeri filan heralde almak istediğin oyuncuyu gereksiz överek nereye varmaya çalışırsın zaten zordu direkt elendi.

Vecino hedef şaşırtacak isim değil o yüzden yalanlaması doğru.

Günün sonunda tek doğru, 0 icraat ve bolca yerine getirilmemiş ve getirilemeyecek vaat var.

Yav ben isimlerden bahsetmiyorum. Bu herifin yani başkanın politikası bu. ET de günün sonunda bu politikaya uymak zorunda kalıyor ki zaten ondan da istifa etti gitti. Farkındaysan Asamoah bile dedim. O zaman ET’nin ismi bile bilinmiyordu.

İlk sezon transfer politikalarına bakın, geçen sezon sol bek, zaha vs politikalarına bakın bir de sonrasına bakın Temmuz’dan sonra hayatımızda Dursun uyutmaları devreye girdi. devre arasında devam etti, bu sezon hep uyutma ile geçiyor
Temmuza kadar Dursun yoğun bakımda mıydı yine vardı geçen senede

Jelert icin bizden net 10-11 koparirlar. Ben simdiden size söylüyorum sonradan isyan etmeyin

icardili , zahalı, torreirali , sanchezli takıma 21 yaşındaki sümüklüyü getireyemiyorsaniz becereksiziniz abi , yanındakilar para istedi Mara istedi hikayeeeeee. Siz beceremediniz ikna edemediniz , kandiramadınız.

"Diyeceksin ki olm kafayı mı yedin gel bize 1 sene sonra Arsenalın sağ beki olmassan gel beni bul , bak Boeye ye iki maç oynadı adam Bayerne gitti seni Arsenal gondermessek neyim ya diceksin , bak şampiyonlar ligi var sokup cikartsin orda , sezon sonu hoooop Arsenal, Assignon kaldı da noldu Burnleye gitti ossuruk. Gel bize banko top 5."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt