Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.602
- 14.441
- 2.623
Henüz 20 Temmuz arkadaşlar müsterih olun hala 15-20 kere daha Wendel’i alamayacak kadar vaktimiz var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İkna olmadım yönetimin alamadığı için sunduğu bahane olması en mantıklı geleni.Sen istediğine nasıl ikna oldun
Bu sezon muhtemelen takip etmeme kararı alacağım, bu yöneticilerle bir cacık olmaz bizden.Admir Bey Lecce maçı sonrası acil space lazim
Keramettin admin bırakırsa ben de bırakırım @Kolpa Kemal G. Veren KemalimBu sezon muhtemelen takip etmeme kararı alacağım, bu yöneticilerle bir cacık olmaz bizden.
Mevzu transferden falan çok ötede. 10 kişi sportif AŞ yöneticisi var ne işe yarıyorlar muamma.
Uzun vadede doğru bir karar gibi duruyor. Muhtemelen bu etkinliğe katılacağımBu sezon muhtemelen takip etmeme kararı alacağım, bu yöneticilerle bir cacık olmaz bizden.
Mevzu transferden falan çok ötede. 10 kişi sportif AŞ yöneticisi var ne işe yarıyorlar muamma.
Iyiki takiplesiyoruz ONURUMKeramettin admin bırakırsa ben de bırakırım @Kolpa Kemal G. Veren Kemalim
EboseleAWB olmadi
Assignon olmadi
Doue olmadi
Jelert olmayacak
Evet bakalim kimi getirecekler
Likelarını esirgeme KEMALİMIyiki takiplesiyoruz ONURUM